WM Aracı

WM Aracı (https://wmaraci.com/forum/)
-   Yazılım (https://wmaraci.com/forum/yazilim.html)
-   -   C# broswer bot yapımı(yardım)(Çözüldü) (https://wmaraci.com/forum/yazilim/c-broswer-bot-yapimi-yardim-cozuldu-588251.html)

charset 14 Ağustos 2019 08:26

C# broswer bot yapımı(yardım)(Çözüldü)
 
C# ile broswer bot yapamaya çalışıyorum fakat select box otomatik olarak seçemiyorum yardımcı olabilecek var mı?
select box kodları: http://notes.io/6Kxg
Web forma eklediğim broswer siteye giderken resimdeki soruyu soruyor.Bu hatırlatmayı nasıl engelleyebilirim?
https://i.hizliresim.com/JVDpQW.png
edit: RespectionS çabaları ile konu çözüldü.Kendisine tekrar teşekkür ederim.

nebisenol123 14 Ağustos 2019 09:40

İnternet explorer altyapısı var sanırım. Chromium kullanırsan bu tip script hatalarınla karşılaşmazsın.

emreyvz 14 Ağustos 2019 10:11

Webbrowser Properties'leri arasından Script Error Supressed ayarını True olarak değiştirin.

https://www.c-sharpcorner.com/articl...rowserImg3.jpg

RespectionS 14 Ağustos 2019 13:01

Alıntı:

emreyvz Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3329474)
Webbrowser Properties'leri arasından Script Error Supressed ayarını True olarak değiştirin.

https://www.c-sharpcorner.com/articl...rowserImg3.jpg

Arkadaş yanıtını vermiş zaten.

charset 14 Ağustos 2019 13:23

RespectionS Evet o sorunu çözdüm.Select box için otomatik işaretlemeyi hala çözmeye çalışıyorum.emreyvz yardımınız için teşekkür ederim.

RespectionS 14 Ağustos 2019 13:27

setattribute kullanarak selected olarak kodunuza eklerseniz işinizi görecektir.

Örnek :

Alıntı:

webBrowser1.Document.GetElementById("ctl00$ctl00$c ntPageContent$cntSearchCriteria$cmbAll$cmbProvince Inner").GetElementsByTagName("option")[0].SetAttribute("selected", "selected");

webBrowser1.Document.GetElementById("ctl00_ctl00_c ntPageContent_btnSearch").InvokeMember("Click");

charset 14 Ağustos 2019 14:13

RespectionS hocam yine aynı hatayı alıyorum.
https://i.hizliresim.com/Xb6oB0.png

RespectionS 14 Ağustos 2019 14:17

Tam kod bloğunu paylaşabilirmisiniz bir ilgili alanın

charset 14 Ağustos 2019 14:25

RespectionS hocam başlıktaki linkte mevcut isterseniz özelden link atabilirim.

RespectionS 14 Ağustos 2019 14:26

Özelden link atın bir inceleyeyim orada pekde rahat okunaklı değil kod.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 13:30.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.