EN KÖTÜSÜ YT İŞ ORTAKLIĞIMI KAYBETTİM!!! $300 birikmişti. Çekemeden gittiiii :(
Domino Taşlarıyla ilgili telife girmeyen bir video yüklemiştim. Vİdeonun asıl sahibi Sinners domino entertainment. Youtube'da videosu yoktu.

VE ASIL GARİP OLAN AYNI VİDEOYU BİR BAŞKASI DDAHA YÜKLEMİŞ VE TELİF İHTARI ALMAMIŞ BU NASIL OLUYOR!!!!!
Alın videonun kopyası böyle şerefsizlik, adilik olur mu?
http://www.youtube.com/watch?v=Pf-1qoDLfH8

Telif hakkı ihtarının telif hakkı okulunu bitirdikten sonra 6 ayda geçtiğini biliyorum. Fakat 6 ay geçti. Telif kalkmadı. Youtube'a epostalar gönderdim. Telif hakkı okulunu bitirmeniz lazım falan filan mesajları geldi. İyi ama zaten hepsini doğru cevaplayarak bitirmiştim. Aynen böyle yazdım. Telif 6 ay sonra kalkar. Klasik cevaplar... Telif hakkı okulunu tekrar bitirdim. Bitirmez olaydım. Çakal Youtube bitme süresini 6 ay daha uzattı. Telifin bitme süresi 21 Temmuz 2014 olmasına rağmen bugün 22 temmuz. Telif ihtarı kalkmadı. Youtube'a eposta gönderdim. Youtube'un hiçbir özelliği açık değil. FAKAT BİR DE TOPLULUK İHTARI YEDİM. SAÇMA BİR NEDENLE. Facebook'taki Criminal Case oyununu bilirsiniz. Onun aylar önce bir açığını bulmuştum. Ve hile hazırlayıp Youtube'a yüklemiştim. Fakat video bayağı eski. Millet enayi gibi tıklıyor. Tarihe bile bakmıyor. Videoyu gizleyecektim. Geç kalmışım.
http://www.youtube.com/watch?v=cUUolJV9RUQ videom burada.

"Bu video, YouTube'un spam, aldatıcı ve ticari olarak yanıltıcı içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için kaldırıldı.

Bu sorundan dolayı özür dileriz."

VE CRIMINAL CASE OYUNU BU AÇIĞI KAPATMIŞ. VE OYUNUN HİLESİ BULUNMAMAKTA. VE BU GERİZEKALI İNSANLAR HALEN HİLE ARAYIŞI PEŞİNDE.

HİLE ÇALIŞIYORKEN LIKE GELİYORDU. AÇIK KAPANDIKTAN SONRA HEP DISLIKE GELMIŞ.

Ve videom spam olmuş.


ALIN BU DA HESAP DETAYLARIM:
https://docs.google.com/file/d/0B5rvqofTRrAVd3NwUFQxYmRDbTA/
http://imgur.com/L3ZmUYj



Lütfen Yardım Edin...