Arkadaşlar youtube.com/ebagcuvan Şöyle bir kanalım var normalde çok uzun zamandır video yüklemiyordum ancak artık tekrar başladım ve eski videolardan yeni videolara doğru SEO yapmaya başladım. Pek seo denemez ama YouTube'un video düzenleyici kısmını kullanarak güzel artışları yakalamayı başardım.

Tabi bunu şöyle başardım videoların tamamı özgün her video'da özgün resim var forumlarda tanıtım yapıyorum ama tanıtım en fazla 3 - 5 aktif oluyor sonra aşağılara doğru gidiyor. Ben direk YouTube içi izlenmeyi arttırmayı başardım diye düşünüyorum.

Bunu etiketler ile başardım Örneğin; https://www.youtube.com/watch?v=duCT7e94ob4 Linkteki videom 130.427 izlenmeye sahip ancak gerekli düzenlemeyi yapmadan önce 129.000 izlenmesi vardı düzenlemeyi sadece 2 gün önce yaptım. Aynı şekilde https://www.youtube.com/watch?v=yf_sqNO2oio linktei videoda 40.027 izlenmeye sahip yine düzenleme öncesinde 38 Bin küsürlü idi.

Aynı şekilde diğer düzenleme yaptığım videolarda her gün 500 - 1K yakın izlenme almaya başladı neredeyse bunu nasıl yaptın derseniz;

İlk videom vk videolarını view-source ile indirmeyi anlattım YouTube'un arama kısmına "vk video" yazıyorum devamının da indirme, programsız indirme gibi bir sürü aranan kelime geliyor bunları seçerek etiketlere giriyorum ama bunları tek tek yapmak çok zaman alabilir ama bunun için yöntem arıyorum bulduğumda video ile anlatacağım.

Ayrıca video bilgileri kısmına aşağıdaki gibi diğer videolar kısmı yapıyorum böylece video'yu izledikten sonra alt kısma bakan kullanıcı kanal içinde gezinerek başa videolara bakıyor. Yaklaşık 2 3 gün önce oluşturduğum bu linkler 30 - 40 tık aldı bile.



Kısaca böyle yaparak izlenmeyi doğal bir şekilde arttırıyorum. Kanala bu konular hakkında videolar hazırlayacağım.

Belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama yeni öğrenenler de olabilir.