M-163 Anti Air


Şimdi arkadaşlar M-63 anti Air aracından biraz bahsedelim. Bu araç arkadaşlar genellikle hafif zırhlı tankları veyahut zırhlı personel taşıyıcıları ya da piyadeleri veya helikopterleri avlamak ama çok kullanılan minigun tarzı silah ve mühimmat bulunmaktadır. Güdümlü ya da mühimmatı yoktur.

Sadece makineli olarak atış kabiliyeti bulunmaktadır hızı oldukça iyidir. Ancak hafif zırhlı bir araç olduğundan ötürü ana muharebe tankları ile kesinlikle kafa kafaya gelemez. Vermiş olduğu hasar ise arkadaşlar 26 - 50 mm civarındadır.

----------------------------------------------------------------------------------------

Herkese merhaba arkadaşlar bugün Red curicible yeni bir hesap açtım steam programından oyun oynuyorum. Eski hesabım 15 level deyken merakım üzerine cheat Engine programını çalıştıdım ve beni hile sunucusuna atmıştır.



Bu bahsettiğim olayı yaklaşık 1 sene oluyor. Bunu belirtmememin nedeni arkadaşlar eski hesabım Hala açıktır ve çalışıyordur. Orada birçok Premium tankım ve güçlü araçları mevcuttur. Ancak ben Hem yeni hesap açıp, hem de güçsüz tank olarak nitelendirilen standart tankları, kullanarak ister standart tank olsun isterse Premium tank olsun uzman olarak kullanabiliyorum.