wmaraci reklam

Amazon'un İleri Seviye Yapay Zeka Botu: Rufus

Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan Amazon, geçen gün düzenlediği bir lansman ile yeni akıllı yapay zeka botu Rufus’u tanıttı. E-ticaret devi Amazon, geliştirdiği yeni yapay zekası sayesinde artık müşterilerinin çok daha sağlıklı ve keyifli alışveriş yapabileceklerini belirtiyor. Zira Rufus, tıpkı ChatGPT gibi müşterilerle konuşarak ihtiyaçlarını net olarak belirleyip ona göre ürün önerecek.

En Akıllı Alışveriş Yapay Zeka Destekli Sanal Asistanı: Rufus

Rufus’u bir tür alışveriş asistanı olarak da tanımlayan Amazon, yapay zeka botunun müşterilere alabileceği hediyeler dahi önerebileceğini söyledi. Yani sevgililer gününde sevgilimize ne hediye almak istiyorsak, sevgilimize dair bazı bilgileri Rufus ile paylaşacağız. O da bu bilgilerden yola çıkarak bize alabileceğimiz hediyeleri listeleyecek.

Yapay Zeka Nedir? Yapay Zekanın Gelişimi Ne Durumda?
İlginizi Çekebilir!

Yapay Zeka Nedir? Yapay Zekanın Gelişimi Ne Durumda?

Artificial Intelligence (AI) yani yapay zeka, bir bilgisayarın neredeyse insanmış gibi düşünmesine, tepki vermesine ve eyleme geçmesine olanak sağlayan, makinelerde kullanılan geliştirilmiş bir zeka çeşididir. Özellikle son yıllarda bi...

Rufus'ta Prompt İle Çalışacak

Yapay zekalarla konuştuğumuz dil olan prompt, Rufus’da da geçerli olacak. Rufus’un çok daha iyi sonuçlar gösterip, daha net ürünler önerebilmesi için Rufus’a detaylı bilgiler vermek gerekiyor. Rufus hakkımızda ne kadar detaylı bilgi bilirse, bize önereceği ürünler de bir o kadar detaylı olacak.

Rufus şu anda sadece Amerika'da bazı kullanıcılar için hizmet veriyor olsa da Amazon, en kısa sürede hizmet verdiği ülkelerde de Rufus’u hizmete açacağını söyledi.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al