wmaraci reklam

CS2 Kasa Açılış Oranları

CS2 yalnızca sürükleyici bir oyun deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunculara silah görünümleri şeklinde hediyeler de sunuyor. Ancak skin drop sisteminin tam olarak nasıl çalıştığı sorusu oyuncuları uzun süredir endişelendiriyordu. Bu makalede CS2'de silah kasası oranlarının yanı sıra oranları tahmin etme yöntemlerine de bakacağız.

CS2 Oranları Nelerdir?

CS2'de skin düşme oranları, kasaları açarken silah kaplamaları, eldivenler ve çıkartmalar gibi oyun içi öğelerin alınma olasılığını yansıtır. Kasalar, kasa içinde belirtilen seçimden rastgele öğeler elde etmek için anahtarlar kullanılarak açılabilen sanal kaplardır.

Skin düşme oranları kasanın içindeki eşyanın nadirliğine ve değerine göre değişiklik gösterebilir. CS2 geliştiricileri, farklı nadirlikteki öğeler için farklı olasılık yüzdeleri belirler. Örneğin, Gizli nadirlikteki görünümlerin düşme oranı, Sınırlı nadirlikteki görünümlerden daha düşük olacaktır.

CS2'deki skin düşme olasılıklarının rastgele bir sürece dayandığını ve olasılıklar dikkate alınsa bile sonucun her zaman rastgele olduğunu unutmamak önemlidir. Bu, davaları açarken bir heyecan ve heyecan unsuru ekler. Belirli görünümleri hedefleyen oyuncular genellikle çeşitli kasaların düşme oranlarını inceler ve tercihleri ve stratejilerine göre kasaları satın alma ve açma konusunda karar verirler.

Arttırılmış Gerçeklikle (VR) Red Alert 2 Oynamak
İlginizi Çekebilir!

Arttırılmış Gerçeklikle (VR) Red Alert 2 Oynamak

Artık yavaştan yaşını başını almaya başlayan bilgisayar kullanıcılarının belki en büyük kayıplarından biri o basit ama etkili oyunları VR yerine bilgisayarlarla oynamış olmasıdır. Biz o güçsüz bilgisayarlarımız ve kalitesiz...

CS2 Oranları Nasıl Çalışır?

CS2 kasalarını (CS2 cases) açmaya karar veren oyuncuların şans unsuruyla karşı karşıya kalması, sürece heyecan ve heyecan katıyor. Bununla birlikte Valve, nadirliklerine bağlı olarak yaklaşık skin düşme oranları sağlamıştır:

  • Nadir/Mil-Spec (Mavi) – %79,92
  • Efsanevi/Kısıtlı (Mor) – %15,98
  • Efsanevi/Sınıflandırılmış (Pembe) – %3,2
  • Kadim / Gizli (Kırmızı) – %0,64
  • Son Derece Nadir Özel (Altın) – %0,26

O nasıl çalışır? Oyuncu "Konu Aç" butonuna tıklar ve sistem rastgele bir görünüm seçer. Mil-Spec kostümü alma şansı neredeyse %80'dir. Bu, oyuncuların bu tür görünümleri en sık aldıkları anlamına gelir. %15,98 olasılıkla kaplamalar da oldukça mümkün ancak diğer tüm kaplamaları alma fırsatı büyük bir başarı.

Case opening simulators şeklinde isimlendirilen simülatörleri de kullanabilirsiniz . Çevrimiçi olarak sunulan bu simülatörler, kullanıcılara kasalara ve anahtarlara para harcamadan CS2'de kasa açma sürecini simüle etme yeteneği sağlayan sanal araçlardır. Bu simülatörler eğlence için tasarlanmıştır ve oyuncuların farklı durumları denemesine, düşme oranlarının nasıl çalıştığını öğrenmesine ve belirli bir cildin düşme olasılığını değerlendirmesine olanak tanır. Kasa açma simülatörleri olası kuralar hakkında genel bir fikir verebilir ancak gerçek oranları belirlemek için doğru bir araç değildir.

Vaka Olasılıklarını Tahmin Etmenin Eski Yöntemi

2017 yılına kadar CS:GO/CS2 topluluğu, kostümlerin gerçek düşme oranlarının pek farkında değildi. Görünüm düşme oranlarının yayınlanması, Çinli düzenleyicilerin oyun yayıncılarıyla ilgili gerekliliklerinden etkilendi. Daha önce oyuncular, Youtube ve Twitch'teki dava açmaya yönelik videolara ve yayınlara güveniyordu. Bu, belirli davaların açılma ihtimalini değerlendirmenin oldukça iyi bir yoludur. Bazı oyuncular bugün hala bunu kullanıyor.

CS2 Resmi Silah Kasası Oranları

Silah görünümlerine sahip kasalar, tüfekler, tabancalar ve makineli tüfekler de dahil olmak üzere farklı silahlar için farklı nadirliklere sahip belirli sayıda kaplama içeren sanal kutulardır. Vakalar genellikle geliştiriciler tarafından birkaç ayda bir yayınlanır. Kasalar, oyun topluluğunun temsilcileri tarafından oluşturulan görünümleri ve Valve'ın görünümlerini içerir.

Silah kasaları aşağıdaki nadirlikteki görünümleri içerir:

  • Mil-Spec Sınıfı
  • Sınırlı
  • Sınıflandırılmış
  • Gizli
  • Son Derece Nadir (Bıçaklar, Eldivenler)

Valve'ın yukarıdaki resmi bilgileri göz önüne alındığında, Mil-Spec Derecesi nadir skin 5 kasa açılışından 4'ünde elde edilebilir, Kısıtlı nadir skin 6 açılıştan 1'inde elde edilebilir, Sınıflandırılmış nadir skin potansiyel olarak 1 kasa açılışından elde edilebilir 31 açılıştan 156 açılıştan 1'inde Gizli nadirlik görünümü elde edilebiliyor. 385 delikten 1'inde altın kategorisinden bir deri, örneğin bir bıçak elde edilebiliyor. Ancak 1000 açılış yapmanıza rağmen değerli bir skin alamayabilirsiniz.

CS2 Resmi Hatıra Paketi Oranları

CS2'de hatıra kasaları, büyük turnuvalar gibi eSpor etkinlikleriyle ilişkili özel kasa türleridir. Bu kutular, maçın oynandığı belirli turnuva, takım veya haritayla ilişkili benzersiz hatıra görünümleri içerir. Görünümlerde, turnuvayı, takımı ve maçın hangi bölümünün oynandığı haritayı işaretleyen, altın olanlar da dahil olmak üzere özel çıkartmalar bulunabilir.

Böyle bir durumda aşağıdaki nadirliklerde kaplamalar bulunabilir:

  • Tüketici Sınıfı
  • Endüstriyel seviye
  • Mil-Spec Sınıfı
  • Sınırlı
  • Sınıflandırılmış
  • Gizli

Nadirlik listesinin bir miktar değiştiğini fark edebilirsiniz. Her bir nadirlik seviyesinin bir sonraki seviyeye göre 5 kat daha az düşüşle bulunduğunu dikkate alırsak aşağıdaki hesaplamalar yapılabilir.

Tüketici Sınıfı nadirlik görünümü 5 kasa açılışından 4'ünde, Endüstriyel Sınıf nadirlik görünümü 6 kasa açılışından 1'inde ve Mil-Spec Sınıfı nadirlik görünümü 31 kasa açılışından 1'inde elde edilebilir . Açılan 156 vakanın 1'inde Sınırlı kategorideki bir görünüm elde edilebilir ve 781 vakanın 1'inde Sınıflandırılmış nadirliğe sahip bir görünüm elde edilebilir. Nadir Gizli görünüm, 3906 kasa açılışından 1'inde elde edilebilir.

CS2 Resmi Çıkartma Kapsülü Oranları

Çıkartma kapsülleri, oyuncuların tasarımlarını kişiselleştirmek için silahlara uygulayabilecekleri çıkartmaları içerir. Bir silaha en fazla 4 çıkartma uygulayabilirsiniz. Çıkartmalar kazınarak eskitilebilir. Bir silahtaki çıkartmayı tamamen çıkarmak için çıkartmayı kaybolana kadar kazımanız gerekir. Kapsül aşağıdaki nadirliklere sahip çıkartmalar içerebilir:

  • Yüksek sınıf
  • Dikkat çekici
  • Acayip
  • Olağanüstü

5 kapsül açılışından 4'ünden Yüksek Sınıf çıkartma elde edilebilir. Olağanüstü nadirlik çıkartması 6 kapsül açılışından 1'inde, Egzotik nadirlik çıkartması 31 kapsül açılışından 1'inde ve Olağanüstü nadirlik çıkartması 156 kapsül açılışından 1'inde elde edilebilir.

Sarmalamak

CS2 kasaları oyunda görünüm kazanmak için dinamik ve heyecan verici bir sistem oluşturur. Çeşitli durumlarla ve benzersiz eşyaların düşme ihtimaliyle karşı karşıya kalan oyuncular, oyunun kumar ve toplama yönüne çekilerek bu sistemi oyun deneyiminin ayrılmaz bir parçası haline getiriyor. Değerli bir eşyayı kasa açarak almak oldukça nadirdir, ancak belki de şanslı olan sizsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4.33 / 5 (3 değerlendirme)

3 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al