wmaraci reklam

Rockstar Games Yeni Bir "Orta Çağ" Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Grand Theft Auto (GTA) ve Red Dead Redemption (RDR) serileri gibi oyun dünyasında büyük ses getirmiş yapımlara imza atan Rockstar Games için ortaya çıkan bazı bilgiler biz oyuncuları yine heyecanlandırdı. En son GTA 6 fragmanı ile bizi heyecanlandıran firma, bu sefer de farklı bir oyun ile bizi mest etmeye hazırlanıyor.

Rockstar Games'in Yeni Oyunu Orta Çağ'da Geçecek

Rockstar Games'in üst şirketi olan Take - Two Interactive’in yatırımcılarına gönderdiği mali raporda Project Ethos ve Project Medieval kod adları geçiyor. Raporun detayında ise bu iki kod adın tek projeye ait olduğu belirtiliyor. Medieval olduğu için oyunun orta çağda geçeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca şirketin raporlarında belirttiğine göre oyunu geliştiren firma ise sahip olduğu Rockstar Games.

Bir Yaz Klasiği Olarak Oyun Blogu Açmak
İlginizi Çekebilir!

Bir Yaz Klasiği Olarak Oyun Blogu Açmak

Web sektörüne yıllarını vermiş olanlar bileceklerdir. Her işin bir dönemi var ve bu dönemler ya gelip geçici kazanç yollarının adını duyurmasıyla ortaya çıkar (Örneğin Pinterest) ya da sürekli gelir kaynağı olarak görülen iş...

Reddit'te Soru-Cevap Yapan Rockstar Games Çalışanı: "Neden Orta Çağ Oyunu Geliştirmeyelim ki?"

Rockstar Games'i etkileyen mali raporun ortaya çıkmasının ardından Reddit’te bir soru cevap etkinliği düzenleyen şirketin çalışanı, böyle bir proje üzerinde çalıştıklarını onaylamasa da reddetmedi de. Bir yoruma cevap olarak neden bir Orta Çağ oyunu geliştirmeyelim diye cevap veren Rockstar Games çalışanı, GTA 5 ve RDR 2'de oldukça tecrübe edindiklerinin de altını çizdi.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al