lostyazilim

İnternet başında kazanç sağlamak

17 Mesajlar 2.118 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cihatnet cihatnet Rüzgara kapılmış gidiyorm Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Koordinatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 815
  • Beğeniler 442 / 99
  • Ticaret 14, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Günümün 6-7 saati internet başında geçiyor (lütfen, rica ediyorum yanıtlara dışarı çık, sosyalleş vs demeyin:D ). 6-7 saati extra gelir e çevirmek istiyorum. Bir kaç yıl önce malumunuz Upload/Download iş iyiydi, getirisi vardı. Ondan önce Ptc, Pts siteleri vsvs. Ama bildiğimiz gibi bütün bu işlerin geliri yerlerde, bu işleri yapmaya kalkan verdikleri para hakaret niteliğinde...

Günde ortalam 6-7 saat netteyim
10MBit Upload hızım
10Mbit Download hızım
8Gb Ram
700 Gb hdd
200TL'de sermayem var
Daha ne sayabilirim bilmiyorum ama bunları bakarak ekstra birşeyler söyleriniz diye yazdım..

Ne türlü bir iş yapabilirim?

wmaraci
reklam

Ibolac Ibolac #php #mysql #wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)
Film sitesi aç, film arşivin varsa kendin upload et, siteyle ilgilen. Ziyaretçi sayın arttıkça sitendeki reklamlardan kazanırsın. Filmler izlendikçe upload ettiğin yerden kazanırsın. 200 TL yeterli olur ilk aşamada.

Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT

steel steel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ne yaptığı belli değil
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 961 / 70
  • Ticaret 12, (%92)
bu film sitesi için filmleri hangi sitelere upload etsek daha iyi acaba

arslankerim arslankerim Dijital İşler Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital İşler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 13 / 54
  • Ticaret 1, (%100)
Para kazanmak denince direk neden film sitesi deniyor anlamış değilim.Adam 6-7 saat bilgisayar başında olduğu söylüyor.Günde 6-7 saat film sitesi için az bile olabilir.Ayrıca artık film sitesi diye tutturmanın manası yok.Herkesin kafasında belli başlı 2-3 film sitesi var ve bunlardan izliyor.Bak önceden de yazmıştım. UnutulmazFilmler sadece altyazılı filmler ile başarılı oldu.Bir farklılık yarattı.Film sitesi kurulacaksa bile farklı bir tarzda olabilir.

Ama bana kalırsa network marketing yapabilirsin.Mesela piyasa da bir çok eğitim kitleri var.200 lira sermayem var dedin.100 lira verirsin eğitim kitine 100 lirada sonrası için çıkan masraflarını karşılar.Şu da var.O eğitim kitlerinden birini aldıktan sonra bıkmaman, sabretmen gerekiyor.Ben zamanında aldım.Az çok bir şeylerde kazandım.Ama sıkıldım.Sıkılınca da başka işlere yoğunlaşmaya başladım.Tavsiye bir eğitim kiti var.Ama burdan paylaşarak reklam yapma niyetinde değilim.İsteyen arkadaşlara (ki zaten çoğunuz duymuşsunuzdur) PM atabilirim.
cihatnet nega

kişi bu mesajı beğendi.

www.stratejiksozluk.com
wmaraci
wmaraci

Ibolac Ibolac #php #mysql #wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)
PM alayım bende o halde :)

Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT

MertEren MertEren WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)

arslankerim adlı üyeden alıntı

Para kazanmak denince direk neden film sitesi deniyor anlamış değilim.Adam 6-7 saat bilgisayar başında olduğu söylüyor.Günde 6-7 saat film sitesi için az bile olabilir.Ayrıca artık film sitesi diye tutturmanın manası yok.Herkesin kafasında belli başlı 2-3 film sitesi var ve bunlardan izliyor.Bak önceden de yazmıştım. UnutulmazFilmler sadece altyazılı filmler ile başarılı oldu.Bir farklılık yarattı.Film sitesi kurulacaksa bile farklı bir tarzda olabilir.

Ama bana kalırsa network marketing yapabilirsin.Mesela piyasa da bir çok eğitim kitleri var.200 lira sermayem var dedin.100 lira verirsin eğitim kitine 100 lirada sonrası için çıkan masraflarını karşılar.Şu da var.O eğitim kitlerinden birini aldıktan sonra bıkmaman, sabretmen gerekiyor.Ben zamanında aldım.Az çok bir şeylerde kazandım.Ama sıkıldım.Sıkılınca da başka işlere yoğunlaşmaya başladım.Tavsiye bir eğitim kiti var.Ama burdan paylaşarak reklam yapma niyetinde değilim.İsteyen arkadaşlara (ki zaten çoğunuz duymuşsunuzdur) PM atabilirim.

Pm alabilirmiyim ?
cihatnet

kişi bu mesajı beğendi.

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

arslankerim adlı üyeden alıntı

Para kazanmak denince direk neden film sitesi deniyor anlamış değilim.

buna ek olarak edult marez gibi siteleri söylenir işte bu yüzden kimse fikir üretme gereksinimi duymaz.

Özgün Düşün - Tasarla - Yap
cihatnet

kişi bu mesajı beğendi.

ufukt ufukt Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Lojistik Operasyon Elemanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 143 / 45
  • Ticaret 1, (%100)
Bilgin olduğu bir alanda blog aç yada adın soyadınla bi blog aç günde 3 yazı yazsan ayda 90 konu yapar. Aynı anda günde 1-2 saat videolu derslerle photoshop,html/css,php vs öğren. Öğrendiğini uygula yayınla. Hem vaktini değerlendir hemde öğren. Zaten zamanla reklam alırsın. Belki web veya grafik tasarımıyla birşeyler kazanabilirsin :)

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Eğer çevren varsa ebaydan değişik ürünleri getirip satabilirsin.
ya da makale yazabilirsin. 6-7 saat pcde isen 2 saatini makale yazmaya ayır. 100 Kelime 1 TL den çalışsan:
Saatte 150 kelimelik 3 makale yazsan ( ki daha fazla yazarsın, kendimden biliyorum. )
2 saatte 900 kelimelik yazı yazarsın bu da 9 TL eder. Haftada 63 TL, ayda 1890 TL eder. Hadi işler çok çok kötü gitti 500 TL kazandın diyelim. ( ki ilk başlarda çevren ve düzenli alıcıların olmadığı için az satış yaparsın. ) 500 Tl de çok iyi bir para olur. Sermayesiz bu şekilde kazanırsın.
Ya da çeşitli sitelere ücretli aylık freelance yazar olabilirsin.

cihatnet cihatnet Rüzgara kapılmış gidiyorm Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Koordinatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 815
  • Beğeniler 442 / 99
  • Ticaret 14, (%100)
@aslankerim kardeşim, tavsiyen için çok sağol. Biraz uğraşmıştım ama.. Olmadı ya :) yapamadım..

@Barisay kardeşim, dediğin gibi düşünüyorum ama arada bakarsanız, beni farklı şey üzerine düşünmeyede itebilirsiniz diye düşündüm.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al