cihatnet
Rüzgara kapılmış gidiyorm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Günümün 6-7 saati internet başında geçiyor (lütfen, rica ediyorum yanıtlara dışarı çık, sosyalleş vs demeyin:D ). 6-7 saati extra gelir e çevirmek istiyorum. Bir kaç yıl önce malumunuz Upload/Download iş iyiydi, getirisi vardı. Ondan önce Ptc, Pts siteleri vsvs. Ama bildiğimiz gibi bütün bu işlerin geliri yerlerde, bu işleri yapmaya kalkan verdikleri para hakaret niteliğinde...
Günde ortalam 6-7 saat netteyim
10MBit Upload hızım
10Mbit Download hızım
8Gb Ram
700 Gb hdd
200TL'de sermayem var
Daha ne sayabilirim bilmiyorum ama bunları bakarak ekstra birşeyler söyleriniz diye yazdım..
Ne türlü bir iş yapabilirim?
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Film sitesi aç, film arşivin varsa kendin upload et, siteyle ilgilen. Ziyaretçi sayın arttıkça sitendeki reklamlardan kazanırsın. Filmler izlendikçe upload ettiğin yerden kazanırsın. 200 TL yeterli olur ilk aşamada.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
bu film sitesi için filmleri hangi sitelere upload etsek daha iyi acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para kazanmak denince direk neden film sitesi deniyor anlamış değilim.Adam 6-7 saat bilgisayar başında olduğu söylüyor.Günde 6-7 saat film sitesi için az bile olabilir.Ayrıca artık film sitesi diye tutturmanın manası yok.Herkesin kafasında belli başlı 2-3 film sitesi var ve bunlardan izliyor.Bak önceden de yazmıştım. UnutulmazFilmler sadece altyazılı filmler ile başarılı oldu.Bir farklılık yarattı.Film sitesi kurulacaksa bile farklı bir tarzda olabilir.
Ama bana kalırsa network marketing yapabilirsin.Mesela piyasa da bir çok eğitim kitleri var.200 lira sermayem var dedin.100 lira verirsin eğitim kitine 100 lirada sonrası için çıkan masraflarını karşılar.Şu da var.O eğitim kitlerinden birini aldıktan sonra bıkmaman, sabretmen gerekiyor.Ben zamanında aldım.Az çok bir şeylerde kazandım.Ama sıkıldım.Sıkılınca da başka işlere yoğunlaşmaya başladım.Tavsiye bir eğitim kiti var.Ama burdan paylaşarak reklam yapma niyetinde değilim.İsteyen arkadaşlara (ki zaten çoğunuz duymuşsunuzdur) PM atabilirim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.stratejiksozluk.com
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
PM alayım bende o halde :)
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
ufukt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Elemanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgin olduğu bir alanda blog aç yada adın soyadınla bi blog aç günde 3 yazı yazsan ayda 90 konu yapar. Aynı anda günde 1-2 saat videolu derslerle photoshop,html/css,php vs öğren. Öğrendiğini uygula yayınla. Hem vaktini değerlendir hemde öğren. Zaten zamanla reklam alırsın. Belki web veya grafik tasarımıyla birşeyler kazanabilirsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Eğer çevren varsa ebaydan değişik ürünleri getirip satabilirsin.
ya da makale yazabilirsin. 6-7 saat pcde isen 2 saatini makale yazmaya ayır. 100 Kelime 1 TL den çalışsan:
Saatte 150 kelimelik 3 makale yazsan ( ki daha fazla yazarsın, kendimden biliyorum. )
2 saatte 900 kelimelik yazı yazarsın bu da 9 TL eder. Haftada 63 TL, ayda 1890 TL eder. Hadi işler çok çok kötü gitti 500 TL kazandın diyelim. ( ki ilk başlarda çevren ve düzenli alıcıların olmadığı için az satış yaparsın. ) 500 Tl de çok iyi bir para olur. Sermayesiz bu şekilde kazanırsın.
Ya da çeşitli sitelere ücretli aylık freelance yazar olabilirsin.
cihatnet
Rüzgara kapılmış gidiyorm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
@aslankerim kardeşim, tavsiyen için çok sağol. Biraz uğraşmıştım ama.. Olmadı ya :) yapamadım..
@Barisay kardeşim, dediğin gibi düşünüyorum ama arada bakarsanız, beni farklı şey üzerine düşünmeyede itebilirsiniz diye düşündüm.