Para kazanmak denince direk neden film sitesi deniyor anlamış değilim.Adam 6-7 saat bilgisayar başında olduğu söylüyor.Günde 6-7 saat film sitesi için az bile olabilir.Ayrıca artık film sitesi diye tutturmanın manası yok.Herkesin kafasında belli başlı 2-3 film sitesi var ve bunlardan izliyor.Bak önceden de yazmıştım. UnutulmazFilmler sadece altyazılı filmler ile başarılı oldu.Bir farklılık yarattı.Film sitesi kurulacaksa bile farklı bir tarzda olabilir.
Ama bana kalırsa network marketing yapabilirsin.Mesela piyasa da bir çok eğitim kitleri var.200 lira sermayem var dedin.100 lira verirsin eğitim kitine 100 lirada sonrası için çıkan masraflarını karşılar.Şu da var.O eğitim kitlerinden birini aldıktan sonra bıkmaman, sabretmen gerekiyor.Ben zamanında aldım.Az çok bir şeylerde kazandım.Ama sıkıldım.Sıkılınca da başka işlere yoğunlaşmaya başladım.Tavsiye bir eğitim kiti var.Ama burdan paylaşarak reklam yapma niyetinde değilim.İsteyen arkadaşlara (ki zaten çoğunuz duymuşsunuzdur) PM atabilirim.