siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Selam dostlar;
5S Kullanıyorum.Home tuşu çalışmıyor. As.Touch taki home tuşuyla kullanıyordum.Power tuşum çalışıyor sıkıntı sorun yok.Az önce normal telefonu kullanıp ekranı kapadım.Ancak şu an hiçbir şekilde açılmıyor.Telefonun kapanmadığını gördüm ama ne power tuşu çalışıyor ne ekrana görüntü geliyor.Recovery mod yapayım home tuşu ve power tuşuna aynı anda basıp çalıştırayım dedim.Bu seferde home çalışmayınca çaresiz kaldım.iTunes'da cihaz açık olmadığı için görmüyor. Garanti de bitti cihazın. Ne yapabilirim bilginiz var mı?
Home tuşunu yaptırıp(çalışıp çalışmadığını cihaz açık olsa test ettirirdim ama öyle şansım yok).O şekilde mi recovery modunu açmayı denesem?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
telefonun sarjının bitmediğine emin misiniz ? Yanda bulunan sessize alma açma yerini oynatarak açık mı değil mi anlayabilirsiniz. Abimin de böyle olmuştu ekran gitti ama kapanmamıştı tabi home tuşu çalışıyodu kurtarma moduna alıp açmıştık telefonu eğer komple gittiyse götürmeniz gerek telefoncuya bataryayı değişip vs denerler onlar genelde de çoğu yer fiyat veriyor yaptırmak istersen yaptırıyorsun ona göre yaptırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Hocam telefonu bir şarja tak, tuşlar çalışmasa bile telefon açıksa ekrana bildirim gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam kapatma tuşu ile home tuşuna aynı anda 30 saniye basın telefon açılıyor.
BatuhanE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Makale Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
İ** M**
-
-
-
Ticaret
41, (%90)
aynı olay kuzenimin başına geldi. Kapanmamıştı çünkü aradığımızda ses vardı görüntü yoktu. bizde aradık sürekli şarjını bitirdik. sonra şarja taktık otomatik açıldı.