supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Sitemde kullandığım bir swf var en altta footer da bugün şöyle bir mail aldım. Bana göre mailin pek geçerliliği yok ama sizinde yorumunuzu merak ediyorm. Gelen mail şöyle:
Merhaba sitenizin alt kısmı (footer) bölümünde bulunan hareketli swf dosya bizim tarafımızca upload edilerek yüklenmiştir bu öğeyi özgür – ücretsiz olarak dağıtmıyoruz ve ”Telif Hakkı” kurallarını ihlal etmiş gibi görünüyorsunuz bizim verdiğimiz kurallarda aldığınız öğeyi kaynak olarak belirtmiş olmalısınız öğenin tüm hakları bize ait olduğundan dolayı istediğimiz konuda işlemler gerçekleştirebiliriz lütfen şimdi öğeyi kaldırın veya öğenin altına
”Kaynak : blogmert.tk” şeklinde belirtmenizi arz ederiz aksi takdirde bu olaya uygun ”Bilişim Suçları” maddelerinden birini uygulayacağız !
Not : Bu konuyu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz !
20/04/2013
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Tahsin abi o swfyi birine yaptırtmıştı diye biliyorum hocam pek bilgim yok Tahsin abiye birde danışın.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Ek Olarak: O swfyi birçok blog kullanıyor size atması tesadüf olmuş sanırım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Vay canına maili atana bak, önce bir tema yapımcının linkine saygı duysun da sonra sözde kendinin olan swf'nin hakkını savunsun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maili atan ultra zeki arkadaşımız manşet bölümünüde tamamen weblopedi.netten çalıntı yapmış.
www.çilekli.com