wmaraci reklam

Bitcoin'in Kurucusu Satoshi Nakamoto Geri Döndü!

Bitcoin'in kurucusu olan ve henüz kim olduğu belirsiz olan Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin cüzdanı tam 14 yıldır hareketsizdi. Fakat 1 gün önce Satoshi’nin Bitcoin cüzdanında bir hareketlenmeler yaşandı. Söylenene göre kimliği belirsiz bir kişi Nakamoto’nun cüzdanına 27 adet Bitcoin transferi yapıldı. Lakin bu transferin arkasında birçok ilginç olay yaşandı.

Satoshi Nakamoto'ya Gelen Bitcoinler Hangi Hesaptan Geldi?

Satoshi Nakamoto’nun Satoshi 1 adlı cüzdanına gelen 27 adet Bitcoin’in piyasa değeri 1 milyon dolardan fazla. Uzmanlara göre 14 yıl aradan sonra Satoshi 1 cüzdanına gönderilen Bitcoin’ler, tek hesaptan 12 farklı cüzdana dağıtıldı ve ardından tekrar tek hesapta toplandı. İşlemin en sonunda ise Bitcoin’ler Satoshi 1 adlı cüzdana aktarıldı.

Şimdiye Kadar En Çok Hasılat Elde Eden NFT'ler
İlginizi Çekebilir!

Şimdiye Kadar En Çok Hasılat Elde Eden NFT'ler

Özellikle son günlerde adını sıkça duyduğumuz Non-Fungible Tokens (NFT) bir nevi token olarak geçiyorlar. Türkçesi Yeri Doldurulamaz Tokenler olarak geçen NFT’ler, adından da anlaşılacağı üzere dijital dünyadaki varlığını sür...

Satoshi Nakamoto'nun Bitcoin Serveti

Bitcoin’in kurucusu Satoshi Nakamoto’nun birkaç farklı Bitcoin hesabı olduğu ve bu hesaplarında tam 47 milyar dolar değerinde 1.1 milyon adet Bitcoin olduğu biliniyor. Fakat Satoshi 1 adlı hesaptaki Bitcoin adeti 73 tane idi. En son gönderilen 27 tane Bitcoin ile beraber Satoshi 1 adlı hesapta Bitcoin sayısı 100 adete yükseldi.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3 / 5 (3 değerlendirme)

3 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al