İHBARNAME



Sayın İlgili,

Temsilcisi olduğumuz Medyavizyon Görsel Medya Prodüksiyon Film Yapım Ticaret ve Pazarlama A.Ş. "The Expendables 3 / Cehennem Melekleri 3 (2014)" filminin mali hak sahipleriyle akdetmiş olduğu sözleşmeler neticesinde, ödenmiş olunan bedeller karşılığında Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 25. maddesinde düzenlenen dijital iletim de dâhil olmak üzere İşaret Ses ve/veya Görüntü Nakline Yarayan Araçlarla Umuma Yayın hakkını elde etmiş bulunup, söz konusu filmin gerekli tüm yasal haklarını elinde bulundurarak göstermektedir.

Bu sebeple; 15.08.2014 tarihi itibari ile vizyona girmiş olan filmin tüm mali ve manevi hakları müvekkil şirketimize aittir ve tüm yasal hakları saklıdır. Hakları saklı tutulmuş eserler, dijital iletim de dâhil olmak üzere işaret, ses ve/veya görüntü unsuru ve diğer unsurlar izin alınmaksızın kopyalanamaz, başka yere taşınamaz, alıntı yapılamaz, internet üzerinde veya her ne şekilde olursa olsun yayınlanamaz ve kullanılamaz. (Arama motorlarının dizinleri için kullandıkları geçici bellek kayıtlarından alınmış olsalar dahi). Bu durum Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu Kapsamında suçtur.

Sonuç Olarak;

Yukarıda belirtilen nedenlerle fazlaya ilişkin ve diğer tüm haklarımız saklı kalmak kaydıyla, Müvekkil Şirkete ait "The Expendables 3 / Cehennem Melekleri 3 (2014)" adlı filme ait resim ses, görüntü ve diğer tüm unsurları üzerindeki FSEK kapsamındaki mali ve manevi hakların ve sari ticari haklarının ihlalini oluşturan, filme ait resim ses, görüntü ve diğer tüm unsuların siteniz nezdinde yayınlanmaması, yayınlanıyor ise yayınlanmasına son verilmesini ve ilgili tüm içeriğin derhal siteden çıkarılmasını, aksi halde tüm yasal yollara başvurulacağını ihbaren saygılarımızla bildiririz.



Digiguardians adına;


------------------

Emre Şen
Master Guardian



Böyle bir ihbarname geldi bende ilgili içeriği 1 saat içerisinde kaldırdım. Bundan sonra hukuki bir sorunla karşılaşırmıyım ? Lütfen bu durumu yaşamış film sitesi sahipleri cevaplarsa sevinirim. Tahmin üzerinden cevaplamayınız.