cozummerkezi adlı üyeden alıntı

merhaba ,

makalelerin konu ile alakalı olmalı mesela künefe yapımı , künefe nasıl yapılır , hangi yemeklerden sonra künefe yenir , hatayın en meşur künefe dükkanları , istanbulda en nefis künefe nerde , künefenin içine neden ceviz konur , künefenin şerbet ayarı nasıl yapılır , evde künefe yapımı , künefenin pişirme süresi , fırında künefe yapılır mı , künefenin ana vatanı neresidir , ardadanın künefe tarifi , gibi gibi konuları ekleyebilirsiniz ben konu hakkında fazla bilgim omadığı için bu kadar atabildim sizde bunlara benzer birşeyler yazarak hem kullanıcının hemde googlenin dikkatini çekersiniz size bir uyarı bunları belli zaman aralıklarla girin hepsini birden girmeniz durumunda devamını sizden google bekleyecektir yavaş yavaş sindire sindire yazın. Ana yazıyı 15 günde veya 30 günde bir güncelemeler yapın yazılar ekleyin keimeleri değiştirin ancak ana keliemleri değil ara kelimeleri değiştirin anahtar keliemlerini değiştirsenizsıralama kaybına yol açmaktadır.

Ustam çok güzel örnek vermişsin. Dedin ki
"mesela künefe yapımı , künefe nasıl yapılır , hangi yemeklerden sonra künefe yenir , hatayın en meşur künefe dükkanları , istanbulda en nefis künefe nerde , künefenin içine neden ceviz konur , künefenin şerbet ayarı nasıl yapılır , evde künefe yapımı , künefenin pişirme süresi , fırında künefe yapılır mı , künefenin ana vatanı neresidir , ardadanın künefe tarifi , gibi gibi konuları ekleyebilirsiniz"
Bende bunu merak ediyorum bu konuda 2 şey söyleniyor. Bir diyorlar ki başlıklar ne kadar farklı olursa içerik gooogle gözünde o kadar geniş ve özgün görünür. Başlıkların hep birbirine benzemesi spam olur. Gerçekten de böyle bir başlık dizimi yaparsam keyword " künefe" %15 den fazla olur sayfada. Olmasa bile google amca bakacak hep aynı başlıklar deyip harçlık vermicek.
Bu bahsettiğim uzun süredir ouyup öğrendiğim şeydi.
Bir de şöyle bakabiliriz. Benzer ama içeriği farklı başlıklar googlenin gözünde " arkadaş bu adam bu konuda otorite. Baksana sitesi tamamen bunlarla dolu" izlenimi verir.
Bu noktada tecrübe sahibi birisi beni aydınlatmalı. Eğer 1.örnekteki gibi başlıkta bir kelime ilave ederek keyword kullanmak uygunsa benim işim Türkiye çapında olduğu için her il için bir sayfa yazarım olur biter. Mesela "antalya künefe" "konya künefe" gibi gibi. ?