idea adlı üyeden alıntı

Görüşlerin için öncelikle teşekkür ederim @armoniy

Ben tek tek yanıt vereyim. Yine sormak istediğin bir şey olursa ilet. Yardımcı olurum.



1. sayfada olmak yetmiyor. İlk sıralara doğru yönelmek mantıklı olur. Kaynaklara göre kullanıcıların %70'i veya daha üstü ilk sıralarda yer alan linklere daha çok tıklar. Dolayısıyla 1. sayfaya gelen müşterilerimize ilk sıralarda yer alması için hizmet sunmaya devam ediyoruz. Her ay çalışmalarımızı raporluyoruz. Forumda geçerli ücretler dışında ek ücret alınmadan işleme devam ediliyor.



Bu sorularınız cevabı aslında SEO ile yakından ilgisi olup daha çok "kullanıcı deneyimi" ve "dijital pazarlama" kavramı ile daha çok ilgili. Bunun üzerine yüzlerce sayfa yazı yazılabilir. Bu sorular sizin ürününüzü tüketiciye nasıl sunduğunuz ve nasıl pazarladığınız ile ilgilidir.

Satış ve pazarlama konusunda özellikle Guy Kawasaki'nin kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Satış ve pazarlama konusunda harika deneyimlerini paylaşıyor. Dev şirketleri geçmek için harika ipuçları da veriyor: Rakiplerinizi Çıldırtmanın Yolları kitabını e-kitap olarak indirebilir ve okuyabilirsiniz.

Dönüşüm elde edip, ziyaretçileri tutundurup bunları satışa çevirmek "sadece" SEO uzmanının yapacağı bir şey olsa bugün büyük şirketler bünyelerinde dijital pazarlama, analiz uzmanları, sosyal medya uzmanları vs. almaz. Sadece SEO uzmanı ile bu işlerini devam ettirirdi.

Peki SEO uzmanı ne yapar?

SEO uzmanı sizin arama motorlarında rakiplerinizden daha önde olmanızı ve Google gibi arama motorları üzerinden gelen trafiği artırmakla yükümlüdür. Bugün forumlara baktığımda birçok SEO uzmanının (hepsi değil) "seo ile sitedeki ziyaretçi sayısını artırdım. bakın" diye ekran görüntüsünü paylaştığını görüyorum. Halbuki Google üzerinden gelen trafiği değil size sahte bot ziyaretçiler göndererek bu işlemi yaptığını görüyoruz. Dolayısıyla size uğrayan bir müşteri olmuyor ve satış yapamıyorsunuz. Bu da benden foruma bir bilgi hediyesi olsun. SEO uzmanı ile çalışıyorsanız Analytics ile Google ve diğer arama motorları üzerinden gelen trafiğini artırıp artırmadığına bakabilirsiniz. Direkt yada yönlendirme trafiğine değil.

Analytics verilerinizi incelemeden %80 kullanıcınızın hemen çıktığını anlamak mümkün değil. Bahsettiğim gibi gelen trafik ne kaynaklı, sahte trafik mi gönderilmiş. Hiçbiri değilse sitenizde bir şeyler ters gidiyor demektir. Hemen çıkma oranları yüksek olan sayfaları iyileştirmek gerekli. Bu konuda profesyonel destek sunabilirim.

Ek olarak bu 3 güzel sorunuzun cevaplarını bugün büyük şirketler hala aramaya devam etmekte. Bunlar için yeni stratejler geliştirmekte ve uygulamakta. Direkt şunları yap satışlar artar demek doğru değil. Ancak bu sorularınızın elbette yabancı kaynaklarda tavsiye edilen ve denenmiş uygulamalar bulunmakta. Dijital pazarlama teknikleri üzerine Türkçe kaynakları da takip edebilirsiniz.

SEO dışında ek olarak dijital pazarlama hizmetleri de sunmaktayız. Satış odaklı reklam stratejileri geliştirerek pazarlama bütçeniz dahilinde ürünlerinizi pazarlayabiliyoruz. Detaylar için özelden iletişime geçebilirsiniz.



Hem SEO alanında hem de satışa yönelik dijital pazarlama hizmetleri olarak hem Türkiye'den hem de Türkiye dışında uluslararası kurumsal referanslarımız var. Müşteri yorumları ve markaların birkaçı da kurumsal sitemizde yer alıyor. Özelden paylaşabilirim.

Sormak istediğiniz sorunuz varsa lütfen iletin.

Selamlarımla.


Verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerimi sunarım "Forumlardaki paketlerin" boş birşey olduğunu düşünmekteyim . Adam site içi seosu varmı yokmu bakmadan diker çalışma yapıyor bide "forumlardan baclink" alarak seo uzmanı olunmaz zamana,rekabete,sektörün getirdiklerine verilen cevaplar ve alınan sonuçlara göre olunur diye düşünüyorum .

İşinize tek kelime etmem yanlış anlamayın yaptığınız iş ortada bunları kendi çalıştığım yerdede uyguladığım için sordum forumdan saysan adam akıllı 3-5 Kişi seo yapar.

iyi çalışmalar