plahanx adlı üyeden alıntı

bende 5 yıldır bu işin içindeyim, 3 yıl da ağır cezada çalıştım. Arkadaşlar, bu ************** olan şahıslar kendilerini aklamak için delilleri varsa sunacak mahkemeye, suçun vasfı ve mahiyeti göz önünde bulunduran anlaşma yoluna gidecektir. Müştekinin parasını iade etmiş olsa bile, mahkeme kamu davası olduğundan dolayı devam edecektir. Fakat mahkemeyi sonuçlandıracak olan yine mahkeme başkanıdır, HAGB verip kapatabilir, Denetimli Serbestlik uygulayabilir yada Para cezası ile cezalandırabilir. Fakat hapis cezası yatmaz. Asliye cezada olsaydı bu dava, ben daha çok araştırılacak bir dava olacağı kanaatindeydim.

Ağır Ceza Mahkemelerinde 10 - 15 yıl hapis aralığında olanlara bile nasıl en düşük cezayı verebiliriz diye düşünülmektedir bazı suçlarda. Şimdi bu adamlar, iyi hali, sabıkası şunu bunu göz önünde bulundurularaktan 15 yıl hapisten 3 yıla düşüyorsa. Bu söz konusu 350 TL dolandıran kişi için de hapis cezası vermek pek adaletli olmaz.

Benim görüşüm bu şekilde, mahkeme sonuçlansın görürsünüz.

Şunu da belirtmek istiyorum '' Bizim ülkemizde Adaletten eser yok!''


Sadece beni dolandırmadı yanlız benle beraber 1 arkadaş daha dolandırılmış belki bir kaç kişi daha var...

Ek Olarak:

Clock adlı üyeden alıntı

Dava açılacak duruşma sürecek dava kişinin alehinde sonuçlanmaya 1-2 hafta kala kişi size yalvaracak. Aramızdaki sorunu halledelim diyecek ben yaşadım bunları hocam. Kesinlikle taviz vermeyin 3-5 ay hapis yatsa bile kaardır.

Ki yorumlarınızı okudum bu kişi bayağı pis işlere karışmış 3-5 ay ile yırtacak gibi gözükmüyor. Davanda başarılar dilerim, sakın yolun şaşmasın..


En ağır cezayı alması paranın gelmesinde daha çok sevindirir beni arkadaşlarıma sövmesi 35 yaşında ki bi abimizin telefonunu engelleyip sabrımı taşırmasına yeterli oldu.

DenizÖZTÜRK adlı üyeden alıntı

Kendine yükleneceğin bir konu değil , herkesin başına gelebilir .

Sonuca forum vesilesiyle gitmek de ayrı bir güzel haber :)


Bu yüzden paylaştım zaten. :)

plahanx adlı üyeden alıntı

İnşallah adalet yerini bulur,



Temennimiz o zaten. :)

CennetKapisi adlı üyeden alıntı

dolandirici kisinin inine kadar girmeniz dilegiyle... takipdeyim


Teşekkürler kardeşim. :)

RiosFree adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun bekliyoruz :)


Gelişmeleri sürekli paylaşacam. :)

armoniy adlı üyeden alıntı

Hocam böyle adamlarda 350 tl veriyorsa 2000 bin tl alcanki ders olun para falan istemem 1 yıl hapiste yatsın o bile ders olur :D


Amacım o zaten en ağır cezayı alması beni daha mutlu eder. :)