Demeley adlı üyeden alıntı

Yok birşey göstermeyin hocam biz göreceğimiz yaşayacağımız yaşadık..:

Askerimize polisimize kimin taş molotof ve mermi attığını gördük.

Şehitlerimizi omuzlarımızda taşıdık.

Yine Selahattin çıktı dediki sizin ananızı ağlatmak haktır şimdide onu bekliyoruz. Bakalım kimin ki ağlayacak.

Ek Olarak:

Kürtlere ben mi dağa çık dedim..? Senin kürt (herkes değil) dediğin adam PKK yola mayın döşerken cephe kurarken görmeyecek emniyete bildiremeyecek kadar salak mı..? Yok hiçte utanmıyorum HDP PKK nın resmi uzantısıdır haindir kalleştir elimde güç olsa ilk kelime şehadetimi getirir alayının kafasına sıkarım. Valla FilmlerTV hocamı bilmem de sen benim seviyemi ölçecek benim hakkımda yorum yapacak kadar ne haddin var nede hakkın bence şansını zorlama ben FilmlerTV ye ne hakaret ettim nede laf söyledim sen direk bana söylüyorsun HADDİNİ BİL

Ek Olarak:

nettebilgi HDP vekillerinin açıklamalarının olduğu video hakkında ne düşünüyorsunuz ? Adamlar haklı değil mi Kürdistan kurulması Apo yönetime geçmesi lazım durun hemen çalışmaları başlatalım hocam sizlerde Kürdistana geçin toplu olarak vatan hainlerini yok edersek fazla yorulmayız da kendimizi düşünüyorum kusura bakmayın


Şimdi insanlar birinden nefret ederse her hareketi her söylediği batar. Diyorsunuz ki Demirtaş ananızı ağlatmak haktır demiş onu kime demiş evlerini yakmaya gelenlere. Bunda hala bir sıkıntı görüyor musunuz? Evi yakmaya gelenleri buyrun salondan başlayalım diye eve mi almalarını söylemesini isterdiniz?

Bu size özel değil, RTE ne derse bana da o şekilde batıyor. Nefret burda bir filtre oluyor.

Şimdi HDP PKK'nin resmi uzantısı ise HDP'ye oy veren 6 milyon kişi terörist destekçisi midir?

HDP'yi kriminalize ederek nasıl bir kazanç elde etmeyi düşünüyorsunuz. Kürt hareketini düz ovadan yine kovarak nasıl bir kazanç elde edilecek.

Daha önce de yazdım bu HDP'yi meclis dışına atarak onlara sizin siyasi mücadeleniz bu kadar yürüyün dağa demiş olmayacak mısınız?

isousluer adlı üyeden alıntı

Her konuda üstüne bastıra bastıra söylüyorum, soruyorum. Fakat hiçbirinde cevap verilmiyor. Bizim Kürtlerle hiçbir sorunumuz yoktur. Son 10 yılda Kürtler'e tanınan haklar neredeyse Türkler'e tanınan haklardan fazladır. Tek tek bunları yazmaya lüzum görmüyorum. Bizim sorunumuz PKK iledir. Şimdi sorum şu; Kürtler için daha ne talep ediyorlar? Özerklik mi? Toprak mı? Daha ne isteniyor? Bana bunun cevabını açıkça verebilecek biri var mı?


Dolmabahçe'de tartışılan iki önemli konu vardı. Biri ana dilde eğitim diğeri de özerk bir yönetim.

Ana dilde eğitim önemli bir haktır bu konuda tartışma olacağını zannetmiyorum.

Ancak şu özerklik meselesi Türk halkına çok ters geliyor. Ters gelmesi normaldir, kimse durduk yere ülkesinde özerk bir yönetim istemez.

Peki özerklik neden isteniyor? Güncel bir örnek vereyim. Cizre'de HDP'nin oyu %92. Halkın yüzde 92'sinin seçtiği yasal temsilciyi sen ilçeye sokmuyorsun. Böyle bir şey var mı? Benzeri 93 senesinde Lice'de de yaşandı. CHP heyeti sokulmadı, sonrasında orada 16 sivil öldürüldüğü ortaya çıktı. İlk önce bu katliamın faili PKK ilan edildi sonrasında sivillerin askeri güçler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.