erkolay adlı üyeden alıntı

Hayırlı satışlar.

Konuda belirtilen sitelerim ve daha fazlası için de referansı teyit ederim.

AnkSOFT, işini seven ve alanında bilgili, profesyonel kişilerden oluşan ekibi, abartısız (gündüz gece) her an destek alabildiğim, kaliteli hizmeti ile uzun süredir memnuniyetle çalıştığım Hosting firmasıdır.


FurkanOYMAK adlı üyeden alıntı

Kendisini yaklaşık 2 senedir tanıyorum. Fakat firmasını 4 seneden beri takip ediyorum. İşini çok iyi şekilde yapıp fazla müşteri olmadan belirli kişilerle çalışarak kalitesini göstermeye çalışıyor ve başarıyor da. Kendi web sitem hakkında en küçük sıkıntılarımı bildirim yoluyla veya canlı destekten yazdığımda sıkılmadan her türlü sorunlarıma cevap veriyor. Kendisine kefilimdir. Ek olarak güvenlik duvarı alanında (ddos vb.) çok başarılılar.

Hayırlı satışlar bereketlli kazançlar dilerim.


narinhosting adlı üyeden alıntı

Anksoft işinde oldukça profesyonel bir firmadır.Konu açıklamasında yazdığı tüm hizmetlerini kusursuz bir şekilde müşterilerine sunacağına eminim.Özellikle saldırı ve performans konularında network ekipmanlarına çok fazla önem veren bir firma olduğuna şahit oldum.Herhangi bir ihtiyacınız varsa kaliteli hizmet sunacaklarının garantisini verebilirim.Bunların yanısıra Anksoft destek ihtiyacınızdada kesin çözüm olarak sizlerin yanında olacaktır.

Hayırlı satışlarınız olsun, kolay gelsin..


Economist adlı üyeden alıntı

Hayırlı işler, uzun yıllardır gördüğüm kaliteli firmalardan birisi.


Sourtimes adlı üyeden alıntı

Ankara'nın neresinde ofisiniz?
Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.



Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz :)