APOINT adlı üyeden alıntı

bazi arkadaşlar ne kadar boş mesaj yazmiş şaşkinlikla okudum arkadaşim film sitelerinde sana kimse mail ile şu filmi kaldir demek zorunda değil zaten sitene girdiği anda ss aliyor sana yazıyor sana yazmasında ki amaç mahkemeye veriyorum ama sende bi an önce kaldir işime engel olma mesajıdır sitende film olmasi bile önemli değil eğer sen film sitende filmin sadece ismini bile yazsan sena dava açma haklari bulunuyor benımde başima geldi ve savcı aynen bu sözleri kullandi film site sahipleri gerçekten dikkat edin durum ciddi olabilir


APOINT; herkezin görüşleri farklıdır saygı çercevesinde yorumunu yazıp bırakabilirsin. bir başkasının konuyu cevapladığı yazı ile ilgili yorum yapma gibi bir lüksün yoktur. aşağıdaki maddeleri okuyabilirsin.


5651 sayılı yasanın 5. maddesinde tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, web site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur.

İlgili Yasa:

MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.

(2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.


MADDE 5