Site Adresi: P.M. İsteyiniz.
İstenilen Fiyat: 500 TL
Sitenin Aylık Getirisi: -
Sitenin Kategorisi: Turist Rehberi, Türkiye Tanıtım Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 50-100
Site Analiz Bilgileri: Açıklamada
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Özel Notlar:

Merhaba arkadaşlar, uzun emekler ve harcamalar sonrası oluşturduğum sitemi iş yoğunluğumdan dolayı satışa çıkarıyorum. Yaptığım harcamaları kalem kalem aşağıda yazıcam. Ayrıca google analytics istatistiklerinide aşağıda bulabilirsiniz.

Site henüz 2. ayındadır. Herşeyini sıfırdan oluşturdum. Sadece Facebook sayfası kişisel hesabım üzerinden açılmıştır. 13 farklı sosyal medya + imleme sitesinde her makalesi paylaşılmıştır. Reddit ve Stumbleupon sitelerinden son 15 gündür çok iyi hit getirmektedir. Reddit Hesabında 43 post karması 1 yorum karması bulunmaktadır.

Makalelerin hepsi özgündür. Sitede şuan 65 makale vardır. Her gün 1 makale girmeye özen gösterdim. Google webmaster , Yandex Webmaster , Bing Webmaster kayıtları yapılmıştır. Site logosu özel tasarlanmıştır.

Site wordpress altyapısı ile oluşturulmuştur. Tema olarak Gloria Teması satın alınmıştır. Siteye optimizasyon çalışması yaptırılmıştır. Ayrıca backlink çalışmasıda yaptırılmıştır.

Domain ve Hosting güzelhosting firmasındadır. Hosting süresi 5.11.2017'de dolmaktadır.



Siteye Yapılan Masraflar:

Domain&Hosting: 60 TL
Gloria Teması: 60 TL
Makale: 795 TL
Wp Optimizasyon: 100 TL
Facebook Takipçi (5000 kişi organik): 60 TL
Twitter&İnstagram Takipçi (Yabancı Bot): 15 TL
Backlink Çalışması: 75 TL
Toplam: 1165 TL

Bu kadar özenip çocuğum gibi baktığım sitemi neden sattığımı sorarsanız. Tamamen sektörden elimi çekiyorum. Şuan iyi giden bir dükkanımız var ve bütün enerjimi oraya aktarmak istiyorum.

Alan arkadaş iyi bir seo çalışması ile siteyi uçurabilir. Elimden geldiğince herşeyi açıklamak istedim. Fiyatım Son olur fiyatıdır. Sorusu olan mesaj atsın en kısa sürede dönüş sağlarım.

İyi forumlar.

Analytics: