nonamez] denedim fakat anlam çok bozuluyor okunası bir makaleyi oraya bir pragraf olarak yapıştırdım. Google olarak değil insan olarak okurken sıkıldım... [/QUOTE]



Merhaba,

Metni gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Spinleme işlemi yaptığımızda bir problem göremedik.



Test ettiğiniz orjinal metin
adlı üyeden alıntı





"Karadeniz bölgesinin muhteşem doğasını ve barındırdığı kültüre ait tüm izleri bulabileceğiniz Trabzon’da pek çok etkileyici yer mevcut. Bu yerler karşımıza kimi zaman eski, kültürel kalıntılar olarak, kimi zamansa tüm şehri ayaklarınız altına almanızı, muhteşem bir manzarayı izlemenizi sağlayacak noktalar olarak çıkmakta. İşte Trabzon’da bulunan Boztepe tam olarak bu bahsedilen özelliklere sahip bir yer. Üstelik Boztepe’de yer alan muhteşem tesisler de cabası !"





[B]Spinlenmiş metin;


[QUOTE]

"Karadeniz bölgesinin müthiş tabiatını ve barındırdığı kültüre ait tüm izleri bulabileceğiniz Trabzon’da pek çok etkileyici yer mevcut. Bu yerler karşımıza kimi müddet daha önceki, kültürel harabeler olarak, kimi müddetse tüm kenti ayaklarınız altına almanızı, müthiş bir manzarayı izlemenizi sağlayacak noktalar olarak çıkmakta. İşte Trabzon’da bulunan Boztepe bütün olarak bu bahsedilen özelliklere sahip bir yer. Üstelik Boztepe’de yer alan müthiş kuruluşlar da cabası !"