Arkadaşlar hepinize iyi forumlar iyi akşamlar diliyorum.Bir blog açmak istiyorum,fakat wordprees olarak değil de google dan açmayı düşünüyorum.Ayrıca .com uzantılı falan da değil.Yani hiç birşeye ücret ödemek istemiyorum.(Hosting ve domain).Gezilmesi gereken yerler yurt dışı yurt içi tatil olarak düşünüyorum.Bu sene derslerim oldukça ağır geçeceği için ocak ayına kadar günde 1 2 makale yazıp depolamayı düşünüyorum.

Bazı arkadaşlar hergün yazacaksan neden açmıyorsun diyebilir,fakat hergün garanti olmayabilir bu yüzden.Ocak ayının ortalarında blogumu açıp her gün 1 makale girmeyi düşünüyorum.

Seo ve nasıl yükseltebilirim konusunda yardım isteyecektim.Şimdiden bilgileri toplayıp ocaktan sonra uygulamaya başlıyacam.

Ayrıca kazanç konusunda ise,adsense sizce 2 3 ay içersinde alabilirmiyim ? hergün 1 makale girerek.Ayrıca özgün yazıcam.Kendim oldukça fazla ülke ve yer gezdiğim için çoğu yer ile bilgiye sahibim.

Son sorum olarak Haziran ortalarında 3-5 birşeyler kazanmaya başlayabilirmiyim ? Hiç bir zaman aksatmadan günde 1 makale girmeye özen göstericeğimden emin olabilirsiniz.

Cevaplarsanız oldukça memnun ve mutlu olurum.Şimdiden hepinize teşekkür eder iyi forumlar dilerim..