O kadar haklısın ki hocam ne desek boş. Ben de *** a üyeyim oradaki aktifliğin yarisı yok burada orada hergün 2 3 iş alıyorum burada 2 günde bir is alıyorum.

İs yapanlardan amatörce olanlarda var kendi adıma konusayım tumblr backlink yapmak icin cok cok kaliteli hesaplar ve hesap zincirleri gerekir. Benim 7 adet hesabim var senelerdir hesaplari özel olarak kasiyorum. Alexa dünya sıralamasinda 900kdan 2milyon arasi bloglardan link veriyorum. Bugün orta ve üst bir seviye sitelerin alexa siralamasina denk bu. Burada adam 4 5 aylik 5 10k hesapla backlink satıyor. Bunları alanlar da var bi de. Sonra neden verimsiz oldu yahu güzel kardeşim sen doğru kişiden almıyorsun ki bunu. Tumblr backlink ise yaramıyor değil ! Sen yanliş kisiden alıyorsun verimsiz ve zararli oluyor. Bu sekilde her şey verimsiz olur logo da seo da her şey yani

Ek olarak bir ton cakma seocu çakma grafiker dolu forum. Tek tek ayiklanmasi gerek. İş alacak insan da almayacak insan da günde 100 kez pm atıyor. Bu konuyu ben de açtim. Moderatörlerden biri üye alimda degisiklik olmayacaktir diye cevap verdi. Umarim sizi dikkate alirlar.

Edit: *** yönetimi de berbat dostlar. Tamam aktiflik ve kullanici sayisi bakimindan *** önde lakin *** modları vs.. çok ilgisiz. Fakat 100 üzerinden puanlama yaparsak *** %80 wmaraci %40 alır.