burakozsaka adlı üyeden alıntı

Dostum, burası fikir paylaşma yeri belki sizin dedikleriniz doğrudur. Ben bunu tanıdığım bir insanın demesine göre söyledim.Sen komple pc yi hesaplamışsın(ki o kadar olucagını düşünmüyorum ) ben kartın yakacağından bahsettim.
Minergate'e gelince site anlık güncelleniyor ama dediğiniz gibi zorluk seviyeleri günlük farkedebilir. Bunların sonucunda 6 hafta max 10 a çıkar diye düşünuyorum ve açıkcası bunun benim için önemi yok çünkü bütün bunları bugunun Coin değerlerine göre konuşuyoruz.


"Sen komple pc yi hesaplamışsın(ki o kadar olucagını düşünmüyorum ) ben kartın yakacağından bahsettim."

Komple PC'yi hesaplamayacağım da ne yapacağım??? Bilgisayarını kapat sadece ekran kartına güç ver çalışsın (yerse) sadece belki mining yapar... Sence bu mantıklı mı? Tabiki bilgisayarın tüm bileşenlerinin watt tdp değerlerini hesaplayacağım. Mining işleminde sadece ekran kartı mı çalışıyor zannediyorsun? Ekran kartı (yada cpu) ile mining yapmak için anakarta güç vermen gerek eee anakarta güç verdiğinde işlemciyede güç gitmesi gerek tüm kasaya (rig sütunu hrç) güç gitmesi gerek. Yani bunu daha ne kadar basit işleyebilirim inan bir fikrim yok.


Belki mi? :D Tamam kardeşim. İşin içine gir ve gör o zaman bol bol bol şanslar