Lütfen ceza - holocaust'tan yaşı küçük olanlar, panelimize hiç giriş yapmış yada bizi hiç denememiş olanlar, hala ininal kart kullananlar, 1.5m takipçisi olup hiçbir içeriğe sahip olmayıp kendini bir şey sanıp takipçi almaya çalışan 1 kuruş için gece bizi telefon ile arayanlar, bizden api çektiği halde bizi kötüleyip müşterileri kendine çekmeye çalışanlar, hayatı boyunca html kodu yazmayı anca öğrenmiş ve smm panele sahip olup hala "html yazı ortalama kodu" diye googleda arama yapıp kodu nasıl ekleyeceğini bulamayanlar, okuma yazmayı tam öğrenememiş bir siteye (özellikle alışveriş adı altındaki sitelere) kullanım koşullarını okumadan kayıt olunmayacağını öğrenemeyenler, 1.25 tl ye takipçi görüp açıklama kısmını okumadan direk maksimum gönderimi çekmeye çalışanlar,telefon numaramızı bulup(nereden buluyorsa artık) sabahın 5 sularında insanları rahatsız edip "hocam sipariş verdim fakat 10 dakika oldu başlamadı" uykudan uyandıranlar ve ve ve ve..... daha bir sürü şey... yazsam dolabıma koyabileceğim kitap olur herhalde. Lütfen bu kişiler konunun altına yorum dahi yazmasın. İstemiyoruz, eğer gerçekten hakkımız olmadığını düşünüyorsanız, gerçekten bu işi yapıp sizden daha iyi olduğumuz gücünüze gidiyorsa, buradan bu konuyu kaldırırız.


Biz bu işi 2003 ten bu yana private olarak yapıyoruz, sizi bu sisteme (10 dakikada takipçi atma olayı) kim alıştırdıysa bundan uzak durun. Günlük 20k gönderim gerçekten dünyadaki en amatör sosyal medya olaylarından bir tanesi. Size örnek olarak bir sosyal medya gönderimi göstermem gerekirse : https://socialblade.com/instagram/user/sam_kolder/monthly
gönderimleriniz bu şekilde süreli ve yavaş yavaş olmalı. Sizin yaptığınız işletmenizi ve kişisel profillerinizi amatörleştirmek, zaten bu istatistikleri sosyal medya ile azıcık uğraşmış insanlar bile kontrol edebiliyor. Lütfen bundan vazgeçin bu çok sağlıksız ve çok amatör.
Bizim önerdiğimiz gönderim şekli;
100K takipçiye kadar günde; 750 - 1250 adet
100K - 200K takipçi arası günde 1000 - 1500 adet
200 k ve fazlası için 1000 ila 1500 arası
Eğer böyle gönderim yaparsanız birincisi, hem datalarımız sınırsız sürede sağlıklı kalır, hem sipariş başlama sıkıntısı yaşamazsınız hemde hepimiz mutlu oluruz.
Emin olun sosyal medya da ne kadar takipçiniz olursa olsun İÇERİĞİNİZ ve ETKİLEŞİMİNİZ olmadığı sürece siz bir hiçsiniz. (Biz kurumsal firmalarla , sanatçılarla ve diğerleri ile bu şekilde çalışırız.)

Hepinizin anlayış göstereceğini, ve bu konuya her giren insanın bu yazdıklarımızı okuyacağını göz önünde bulunduruyoruz.
Eğer bu söylediklerimiz size gerçekten saçma geliyor ve kabul etmiyorsanız, ne bu konuda işiniz olmasın nede panelimiz ile işiniz olmasın. Bizim amatör insanlara ihtiyacımız yok. Bizim dost olabileceğimiz insanlara ihtiyacımız var.