duzur85 adlı üyeden alıntı

hocam çok kesin konuşmuşsun bence. Ben gezi üzerine blog yazıyorum. Günde 5 makale girmem ne kadar gerçekçi acaba .5 Makale demek 5 yeri gezmek demek. Hadi 5 makale girdik günde kaç kelimeli olacak. Benim yazılarımın ortalaması 850 kelime 2000-3000 kelimelik yazılarımda var. Bence bu konuda yanlış yönlendiriyorsunuz. Kaliteli içerik varsa adsensde kazandırır.


Dediklerimin arasında sadece kendi siteniz adına konuşmussunuz. Siz kısaca şunu diyorsunuz sitem kişisel ve benim günde 5 yeri gezemem. Olabilir bu sizin görüşünüz. Ama siz sitenizde sadece ben kazanayım mantığı ile çalışırsanız adsense gelirleriniz ve siteniz belirli bir kitleye ulaşmaz. Daha çok kazanmak ve sitenizi belirli bir yerlere gelmesini istiyorsanız, sitenize editör almalısınız. Kısacası genel bir terim söyledim ben orda, siz kendi adınıza çekip yorumladınız umarım anlatabilmişimdir :)

Aykut adlı üyeden alıntı

Olaya yanlış bakmışsınız. Günde 10 makale gir ve 1 tıka 0.01 TL al, sonra İngilizce siteye 3-5 günde 1-2 makale gir ve 1 tıka 0.1 dolar al. Özetlemeye gerek yok sanırım :)


Sizin bahsettiğiniz makale özgünleştirici veya tek başına çalışan siteler için geçerli bir yorum :) Benim bahsettiğim ise sitede birden fazla editör olmasıdır :) Ayrıca günde 5 makale girmek içinde illaki editör olması da gerek yok, tek başına yapanlarda olabilir veya vardır bunu bilemeyiz :)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Her siteye günde 5 yazı girilecek olsa 3 ay sonra kuşlar böcekler konulu makaleler yazılmaya başlanır birçok sitede. Yani demem o ki parmak bastığınız nokta doğru ama ifade ettiğiniz araçlar yanlış.


Her kişi kötü makale yazıcak diye bir koşul yok, illa ki bu işi tek kişi veya birden fazla editörler ile daha iyi yerlere getirenler var sitesini. Google az makale giren sitelere adsense vermediği gibi sitenizi de geri planlara atıyor. Dediğiniz gibi şaçma sapan içerik girenlerde olabilir ama onlar kendine yapar.