Kodespa adlı üyeden alıntı

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş ;)
Vazgeçme başarabilirsin, başaramayacağını söyleyenler her zaman başaramayanlardır.


Bu mesajın benim gönderdiğim mesaja istinaden yazıldıysa forum kavramını tam olarak kazanamamışsın demektir. Başlığı atışma başlığına döndürmek istemiyorum lakin burası bir tartışma platformu ve geliştirmeye yönelik her olumlu/olumsuz düşünce bir fizibilite çalışması niteliğindedir. Ama senin yaptığın tabii ki forum ile alakası olmayan direkt kavgaya maal verecek bir durum yani kısaca baltalama.

Tekrar söylüyorum ve bin defa daha söylerim. Açtığım ve sattığım onca siteden sonra ad soyad domainleri belirli bir kitleye hitap eder. Birebir kullanıcıyı sevdirecekseniz yemre gibi sinan y. gibi olmanız lazım. Yani illa olmak lazım değil adamların kendi satış tutundurmaları bu yönde. Öncelikle kişisel bir blog, ardından yardımcı bazı önemli nokta atışı bilgiler, ve yine ardından bir iki ücretsiz wordpress teması ve ardından satışa çıkartılan temalar. Wmaraci bile ilk zamanlarda çok tanınmazken benim tanımama sebep, özgün türk yapımı temalar yapan bir kişinin sadece bu forumda linkleri paylaşması ve üyelik gerektirmesi ile oldu. Bende bu sayede burayı bulan ve kullananlar arasındayım.

Neyse, kemal e.'nin yaptırdığı araştırdığı infog.'lar vb ile de gösterebilirdim de sanırım herkesin tecrübe etmesi gereken yol var. Benim tecrübem de bir şey katayım derken bana katılan "kedi" tabiri oldu. Fikir vermemek gerekmiş.. Nankörlüğünüzde kediliğiniz de size kalsın. Kendimi veya başka birşeyi de kanıtlamama gerek yok ayrıca :)

İyi forumlar