Meto34 adlı üyeden alıntı

Senin o çok sevdiğin vergiyi yüz binlerce gencin hakkına girerek devlet kadrosuna yerleşenler, kaçak katlarla gökdelen dikenler, 750 bine saat alanlar vb. versin. Sizler o sıra mışıl mışıl uykuya dalıp ağzınıza fermuar çektiğiniz için biz şuan vermemeyi savunmak zorunda kalıyoruz anladın mı?''serhatwxe'' adlı arkadşaın dediği gibi ağzınızdaki lokma alınınca anlarsınız.


Önce uslubuna dikkat et! Tanımadığın kişi ile bu nasıl bir yazışma şeklidir?

Sen benim yıllarca yüksek miktarda vergi ödemediğimi nereden biliyorsun da bu şekilde konuşabiliyorsun? Ben Allah 'a havale ederim olur biter. Sana ne benden?

Kazanç varsa vergi vereceksin, onu bunu bahane ederek vergiden kaçmayacaksın bu kadar basit.

Hemen işi siyasete dökerek onu bunu suçlayarak sıyrılmaya çalışmak, bu nasıl bir anlayıştır?

Suçlu olan elbet cezasını öyle ya da böyle çeker, ama sen göremezsin. Sanıyorsun ki her şey cezasız kalıyor? Ben ne cezalar ödeyenler biliyorum aklın durur. Ceza ödemeden sıyrıldığını sanıp keyif sürerken başlarına neler gelenleri de biliyorum.

Herkes kendinden sorumludur nihayetinde. Bu yüzden başkalarını bahane etmek çözüm değildir. Diyorsun ki, kimse vergi ödemesin. Oh ne ala.

Ağzımdaki lokma beni bağlar. Sen düşünme orasını. Sen kendi ağzındaki lokmana bu şekilde sahip çıkıyorsan da senin bileceğin iştir.