charisma7171 adlı üyeden alıntı

merhabalar hocam hayırlı çalışmalar öncelikle. size bir kaç sorum olacak... öncelikle ben sitenize üye oldum diyelim ve kendimce hazırladığım makaleleri sizin sitenize hazır makale olarak satılması için ekledim diyelim... sonrasında yazılarım satın alındı hazır makale bölümünden. bazı kimseler tarafından yazılarım begenildi ve özel istek olarak yazı yazılması istendi... ve ben bu gelen teklifleri reddetebiliyormuyum? benim amacım sadece kendimce hazırladığım makaleleri sitenize kayıt olduktan sonra sadece hazır makale şeklinde satış yapmak aslında... demem o ki sadece hazır makale satarak bu işten iyi bir para kazanabilir miyim?


Merhabalar,

tabi ki sizden sipariş ile çalışmanız istenildiğinde sizi takip etmelerini söyleyebilirsiniz. Sistemimizde sadece hazır makale satışı yapan yazarlar olduğu kadar her ikisini de yapan yazarlar da bulunmaktadır. Bu tamamen size kalmış.

Makalelerinizin beğenilmesi durumunda sürekli alıcılarınız olacaktır. İyi yazan her zaman kazanır, özellikle en çok satış yapılan kategorilerde içerik hazırlayabilirseniz satış yapmanız daha hızlı olacaktır.

Sistem hakkında merak ettiğiniz diğer konularda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla,