Marker adlı üyeden alıntı

BilisimHostingTR Ben barındırıcı şirketinin bir forumda firma bilgilerini güncellediğini görmedim açıkcası. Bu forumda mevcut veya daha önce sizin firmanız ile çalışan müşterileriniz var ise, mail adresleride pazarlama departmanınızın veritabanında mevcuttur doğru mu ? Burada ki yorumu farklı yere çekmeye gerek yok. Şirket ünvanı ile herhangi bir görüş bildirmedim sadece bu bilgiyi burada aktarmanız yanlış bunu düşünüyorum. Yurtdışı pazarına açılmak ve yeni veri merkezinden bahseden bir firmanın bu şekilde paylaşım yapması kafalarda soru işareti bırakacağı anlamına geliyor. Kurumsallığı göremedim örneğin. Neyse umarım herşey istediğiniz gibi gider.



Şimdi size birşey sormak istiyorum , konuma mantıklı bir cevap verirseniz sevinirim ama , mantıklı bir cevap veremezseniz konuya yorum yazmayı bırakınız!
aşağıda yazacaklarımla tartışma oluşturmak istemiyorum , aklımda olan soruları size ve sizin gibi insanlara yazıyorum.

Bu forumun sahibimisiniz?
Bu forumun Moderatörümüsünüz?
Bu forumda böyle bir konu açamazsın diye bir kural varmıdır?
Canınız Sıkıldı tartışacak birisinimi arıyorsunuz?
Bu forumda konu açacak olanlara akıl vermek sizemi düştü?
Tanımadığınız , merhaba demediğiniz kişilere ve firmalara nerede nasıl davranılması gerektiğini , vede bu haddi kendinizde nasıl buluyorsunuz?
Bir firma isterse Amerikada istersede Dünyanın çevresinde DC leri olsun ama canı burada konu açmak istesin sizi ne ilgilendirir?

lütfen canınızın sıkıntısını başka yerde atın günümü mahvetmeyin.... Zaten mahvedemezsinizde