Coderz Kiralık yazılım kullandığınızda seo açısından yapabilecekleriniz kısıtlı olacağı için adwords reklam vermek zorunda kalacaksınız sürekli. Kısacası reklam bağımlısı olacaksınız. Ve adı üzerinde kiracı olacaksınız.

Çiçeksepeti yazılımı kendi yaptırdı. Ayrıca tüm reklam ağlarından yararlandı. Ciddi reklam bütçeleri ile bir süre sonra sektörde yer edindi.

Çiçekbahçem var mesela, Ankara da çiçek satışı üzerine odaklanmış durumda. Magento yazılımı kullanıyor. Dikkat ederseniz çiçeksepeti tarzında görünüyor sitesi.

Benim size tavsiyem Opencart kullanmanız yönünde olacaktır. En azından tıkandığınızı hissettiğiniz yerde size yardımcı olabilecek insan sayısı çok daha fazladır Magento ya göre. Modülleri daha ucuzdur. Toplamda 1.500 - 2.000 TL gibi maliyetle kendi siteniz olur ve yıllık sadece domain ile hosting masrafınız olur. Ayrıca sabırlı olabilirseniz 1.5 ila 3 ay içerisinde hiç reklam vermeden kalıcı sıralamada iyi yerlerde olabilirsiniz. Opencart hızlı index alması ve seo dostu olması ile bilinmektedir.