SerkanERGÜN adlı üyeden alıntı

Tek sayfa içeriklerin SEO kavramı daha rahat işleyiş gösterdiğini söyleyebilirim. Ziyaretçilerin aradığını tam olarak yansıtıldığı bir makaleye zaten Google'da öncelik tanır. Tek makale hazırlayarak ona yapacağın SEO çalışması hem hızlı, hemde olumlu sonuçlarla karşına çıkar. Tabi o makaleyi de hazırlarken anahtar kelimelerinde iyi bir strateji ile oluşturmalısın. Makaleyi güncellemek gerekecek vesaire bunların hepsi bir inceliktir. Ama dediğim gibi rahat ve kafa yormayan bir alan seçmiş oluyorsunuz ki o alanın uzun vadeli olanını seçmelisiniz, örneğin; Sağlık alanında en çok aranan bir poliklinik seçmek gibi, bir bedeni değil de bedende olan bir alan gibi (Saç mesela)

Uzun yıllardır oldu olalı genel ve büyük bakış açısı içerisinde olduğumuzdan ötürü projeler olumsuzlukla sonuçlanıyor. Aslında tek kategori ile ilerlemek ve güzel gelirler elde etmek isteyenler başarı gösteriyor.

Belki bundan sonra bu düşünceden vazgeçip, kategori bazlı oluşum içerisinde çalışmalarını sürdürüp gelir elde eden olur. :) Temenni o yönde :)


SerkanERGÜN Bir oyun yada doğrudan bir teknoloji firması ile ilgili düşünüyorum. Sonuç olarak her gün her hafta yeni bir güncelleme getiriyorlar. Örneğin Apple hakkında bir sayfa olsa Apple üretimi durdurmadığı sürece sürekli olarak güncellemeler, yenilikler devam edecektir. Aslında iyi bir TBM analiziyle sağlık alanıda seçilebilir. Genel içerikli bloglarım var fakat her konuda yazı yazdığım için tbmleri 0.60-1TL arasında gidip geliyor. Niş alanlar daha kıymetli sanırım TBM ve gelir yönünden.