Sektörü Niche bir alandır.
Verileri şu şekildedir, 245k backlink ve 30k domain backlink ile 74 Da-66 Pa oranı kalitesini göstermek için yeterlidir diye düşünüyorum.Saçma sapan söz, replik vs.. ergen sayfaları ile karıştırmayın lütfen çok kaliteli niche bir sayfadır.Beni bilen bilir ultra kaliteli sayfalar üretiyorum. Kefilim.



SIK SORULAN SORULARI CEVAPLIYORUM. LÜTFEN OKUYUN. TEKRAR TEKRAR PMDEN CEVAPLAMAK İSTEMİYORUM
1-) Sektörü niş bir alandır linkleri çok etkili ve değerlidir. 25 küsür sayfalik backlink ilanıma ve yorumlarda memnun kalan onlarca kullanıcıya bakabilirsiniz.

2-) Az çok sosyal medyaya yatkınsanız, twitter instagram kullanabiliyorsanız, Tumblr da kullanabilirsiniz. Yapabilir miyim? Edebilir miyim? Sorularını lütfen sormayın. Blogu alan kişiye her şeyi detaylıca anlatacağım zaten. Ortada zorlanacağınız bir durum yok. Hesap oturmuş sadece ayda bir gün zaman ayırıp içerik toplayacaksanız.

3-) İyi ama blogu aldım diyelim senin gibi gelir kazanabilir miyim? Diye soranlar olacaktır. Güzel bir ilan hazırladığınız ve sürekli güncel tuttuğunuz takdirde neden kazanmayasınız? Bir sebep yok. Ben bunun için yaratılmış bir kişi değilim. Emeklerim sonucu bu noktaya geldim. Siz de yapabilirsiniz. Bunun için tek gereken 2 sağlam el ve 2 sağlam göz. Hepsi bu.


4-) Blogda +18 warez, ya da başka blogların gönderisi bulunmamaktadır. Tamamen saf bir şekilde kendi gönderilerinden oluşmaktadır.

5-) Nelerden para kazanabilirim?
•Yerli veya yabancı Backlink satarak
•Blog kasıp satarak

Her 2sini de yaparsanız aylık ortalama 3k civarı gelir elde edebilirsiniz. Fakat bu biraz yorucu olacaktır. Sadece backlink yaparsanız 700TL ile 1.3k arası gelir elde edebilirsiniz aylık olarak ve bu çok daha az efor ve zaman gerektiren bir yol olacaktır.

6-) Güven probleminiz varsa 80e yaklaşan ticaret puanıma bakın, bu da yetmez diyorsanız ilan yorumlarına bakın bu da yetmez diyorsanız, mesaj sayıma bakın yeni yetme üye değilim. Bu da yetmez diyorsanız modlar veya yönetimden birini aracı olarak seçip ticareti gerçekleştirebiliriz.


Hesap Fiyatı=2500 TL'dir

Aylık kazanacağınız paraya bakacak olursak hiçbir şey bile diyebiliriz. Bu bloga verdiğim emek bu parayı cidden hak etmiyor ama ihtiyaç doğrultusunda satıyorum.

WHATSAPP: 0539 413 70 97
SKYPE: @Backlinkcigeldi


Üzerinden ulaşabilirsiniz.

Edit: Sadece hesabı görmek adına mesaj atanları anladığım an cevap vermeyebilirim. Sadece ciddi alıcılar yazsın. Sizin de benim de zamanımız değerli