Daha öncesinden forumda SEO hizmeti sağlamış olarak (şuan forum üzerinden iş yapmıyorum) yineden açıklamak istedim sorularınızı.

Kendi Görüşüm olarak forumdaki birçok SEO hizmeti ve SEO paketlerinin referansları tamamen yıllar öncesinden kalma referanslar referanslara iyi bakın ve garanti diye birşey yoktur devamlılık vardır bunu da dile getirmek istedim.

1. Daha önce rekabeti düşük (-20k) veya orta (-60k) aranmalı kelimelerde ilk sırada olan site referansınız var mı?
Kendi yapmış olduğum birçok projede bu oranları çok rahat bir şekilde gerçekleştirdim ek olarak e-ticaret sektöründe de

2. Bu sıralamada ki sitenin sizin çalışmanızla bu noktaya geldiğini kanıtlayan belge, evrak var mı?
Her hangi bir belge sunmaya gerek yoktur referans olarak eklenir görebileceğiniz tek evrak çalışma sözleşmesidir ki buda çoğunlukla gizli tutulur.

3. Eğer üç rakamlı bir maliyetle ilk sıra-sayfa garantisi veriyorsan niçin binlerce liralık maliyet döken site sahipleri ilk sayfalara yerleşemiyor?
Buna hiçbir zaman inanmadım verdiğin hizmetin bir başlangıç fiyatı olur bilgi vermek adına ama her projenin maliyeti farklıdır.

4. Ucuz maliyetli çalışmalar akla illegal çalışma olduğu fikri uyandırıyor, tamamen legal çalıştığınızı ve kullandığınız kaynakları açıkça belirtebilir misiniz?
Sen iyi bir aşçı olsan ve çok iyi yemekler yapsan tarifini verirmisin buda bu şekilde herkes deneme yanılma yöntemiyle kendi staretejilerini oluşturur kimileri ucuz maliyetli kimileri yüksek maliyetli olur bu herkesin kendi stratejisine kalmış.

5. Ucuz maliyetle iyi sonuçlar almak "Meslek sırrı" ise siz neden orta-yüksek düzeyde bir proje ile paraya para demiyorsunuz?
Şöyle düşün Çok iyi et pişiriyorsun çok güzel kebap yapıyorsun fakat nusrette çalışıyorsun yada başka bir restorant da ? her meslek için böyledir. bu sorunuza hiçbir şekilde katılmıyorum.

6. Yaptığınız işi kanıtlar nitelikle kendi SEO / Backlink veya Webmaster blog-siteniz mevcut mu?
Herkesin kendine göre bir sayfası yada sitesi vardır bu instagram hesabıda olabilir facebook sayfasıda illa bir siteye gerek ama profesyonellik açısından şart ki ben herkese hizmet sunmadığım için gerek duymuyorum

7. Kendi web sitenizde hangi kelimelerde hangi sıradasınız?
Sadece bundan 5 ay önce sonlandırmış olduğum çalışmada 60 üzeri anahatar kelimede 1. sıra ve 100e yakın kelime türevinde de ilk sayfada olmayı başardım çalışma prensibi dediğimiz olay burada başlıyor bir insan web sitesini ve anahtar kelimeyi verdiği zaman yaptığı çalışmalar ortaya çıkabilir kimse kusura bakmasın ama gizlilik sözleşmesi ve sağlam bir çalışma sözleşmesi olmadan ben kimseye anahtar kelimesinden sitesine kadar bilgi vermem emeğime haksızlık forumda kimse web site adresini göstermemiştir referanslarda

8. Google diyor ki;" Kimse Google’da birinci sıra garantisi veremez." [1] Peki siz Google'a kafa mı tutuyorsunuz?
Açıklamama başlarken söylemiştim fakat uslübünüz biraz yanlış google da birçok açık mevcut ve bunun gibi herkesin kendine göre birçok stratejisi mevcut 1. sıra garantisi değil 1. sıra devamlılığıdır o google da 1. sıra garantisi ölümsüzlük garantisi gibi birşey


9. Google birinci sıra garantisi veren kişiler için kötü niyetli - gayrimeşru çalışan kişiler diyor, siz kötü niyetli bir SEOcu musunuz?
Google SEO nun parasal bir şekilde yapılmasına zaten karşı sizce bu gerçekten mantıklı bir sorumu ?