furkanscream adlı üyeden alıntı

Bu işi yap veya yapma, sen yaptığın bir işi araştırmadan birilerine sormadan mı öğrendin? Ben onu diyorum. Adam buradan yardım istemiş madde madde sormuş sende gelmişsin bilmiyorsan yapma. İnsanlara yardım etmekten aciz birisin. Madem bu konuda fazla bilgin yok niye konuya yorum yazıp adamın moralini bozuyorsun?

Api sistemine gelince zamanında bizde kurcaladık böyle sistemleri, kendimde api kullanırım "her platformda" bana apiyi mi öğreteceksin :) İnstagram gerçek takipçi siteleri dataları nerden bulur mantığın yok mu senin? Sisteme instagram ile giriş yapınca kullanıcı adın şifren veritabanına düşüyor. Sonra bunları panel ile tek tuşla millete gönderiyor, satıyorsunuz bunları bilmiyoruz sanki. Bide emek yazmış, Allah kısmet ederse falan demişsin. Sana sadece gülüyorum :)))

Yazılarını bir daha oku, demişsin ki "öğreneceksin" adam zaten burada yardım istemiş aklındaki soruları sormuş öğrenmek istemiş. Yazdıkların kendinle çelişiyor.

Son olarak, kurnaz demişsin ben kurnazsam sende bayrak sallayanısın. Bilgi paylaştıkça çoğalır bunu unutma sende bizim gibi enayilerin, yardımlaşmayı sevenlerin paylaşımları sayesinde bir şeyler öğrendin nankörlük etme. Aslında senin gibi bencil olmak lazımdı ki senin gibilerin bir tarafı kalkmasın..


Evet yaptığım bir işi 4 sene okulunu ve kurslarını tamamladım.Bir yazılımcıyım.Aynı zamanda ayakkabı şirketim var. Ayakkabı şirketide küçüklüğümden beri ailem yaptığı için yapıyorum. Evet buraya gelip bir iki yere sorup başlamadım. Sen benim anlatmak istediklerimi hiç anlamamışsın.

Evet 4 sene okuldayken bizde gördük apiyi. Tabi burda üç beş youtube videosuna benzemez oralarda gördüklerin. Ne güzel anlatmışsın veritabanı düşüyormuş da tek tuşla gönderiyormuş. Bu işi çok bilmem. Ama sen baya biliyorsun madem o kadar kolay yapsana ne güzel siz kurnazlar seversiniz kolay yoldan para kazanmayı.

Evet öğrenicek.Sen yine benim vermek istediğim mesajı anlamamışsın. Bende sana bir soru sorayım.
Geldim buraya arkadaşlar ben php öğrenmek istiyorum.Ben nasıl php öğrenirim, diye soru sordum.
Bu şimdi soru mu ver cevap.
Birde şöyle sorayım. Arkadaşlar 164.satırda hata alıyorum. Kodlarım şu hata nerde.

Evet doğru öğreneceksin.Önce öğren sonra takıldığın yerleri sor.Önce başla sonra sor.

Aynen kesinlikle katılıyorum.Yukarıda bana api yimi öğreticeksin demişsin.Bu işi bilenler böyle youtube da bunlara bişiler anlatmayacak ki böyle forumlarda işini yapanlara ahkam kesmesin.Kurnaz seni..