DRAVR adlı üyeden alıntı

Evet yaptığım bir işi 4 sene okulunu ve kurslarını tamamladım.Bir yazılımcıyım.Aynı zamanda ayakkabı şirketim var. Ayakkabı şirketide küçüklüğümden beri ailem yaptığı için yapıyorum. Evet buraya gelip bir iki yere sorup başlamadım. Sen benim anlatmak istediklerimi hiç anlamamışsın.

Evet 4 sene okuldayken bizde gördük apiyi. Tabi burda üç beş youtube videosuna benzemez oralarda gördüklerin. Ne güzel anlatmışsın veritabanı düşüyormuş da tek tuşla gönderiyormuş. Bu işi çok bilmem. Ama sen baya biliyorsun madem o kadar kolay yapsana ne güzel siz kurnazlar seversiniz kolay yoldan para kazanmayı.

Evet öğrenicek.Sen yine benim vermek istediğim mesajı anlamamışsın. Bende sana bir soru sorayım.
Geldim buraya arkadaşlar ben php öğrenmek istiyorum.Ben nasıl php öğrenirim, diye soru sordum.
Bu şimdi soru mu ver cevap.
Birde şöyle sorayım. Arkadaşlar 164.satırda hata alıyorum. Kodlarım şu hata nerde.

Evet doğru öğreneceksin.Önce öğren sonra takıldığın yerleri sor.Önce başla sonra sor.

Aynen kesinlikle katılıyorum.Yukarıda bana api yimi öğreticeksin demişsin.Bu işi bilenler böyle youtube da bunlara bişiler anlatmayacak ki böyle forumlarda işini yapanlara ahkam kesmesin.Kurnaz seni..


Bak güzel kardeşim bu arkadaşın yapacağı iş ile senin yaptığın iş bir değil. Sen elindeki mesleği küçüklüğünden beri uğraşarak işin sırlarını bilerek ÖĞRENİRSİN ama bu instagram paneli böyle değil.

Parayı basan paneli de datayı da alır tamam mı güzel kardeşim bunu kafana bi sok önce sonra burada artislik yap. Daha okuduğunu anlamıyorsun, adam instagram panel yazacağım dememiş ki gelip buradan arkadaşlar 164. satırda hata alıyorum, hatam nerede veya PHP öğrenmek istiyorum desin. Takipçi sitesi kuracağım datayı, paneli nereden alacağım demiş.

Ayrıca aklın sıra 4 sene okulunu okudum, üç beş youtube videosuna benzemez orada gördüklerin diyip hava atamaya çalışmana da bayıldım. Okuldan sonra eve gelip PAŞA PAŞA youtube'a girmene yorum bile yapmıyorum. Ayrıca Youtube gibi kaynaklardan faydalanmak ayıp değil kardeşim bunu ayıp diye lanse etmeyin millete sonra senin gibi olurlar mazallah. Okul ve eğitim konusuna gelince biz sanki kurslarına gitmedik okulunu okumadık :laugh: Hadi hiç yoktan onu geçtim okumamış bile olsam en azından bilgi sahibiyim senin gibi diplomayı alıp geçiyim mantığında değilim, ben bilgimi de paylaşıyorum, insanlara yardım da ediyorum senin gibi bencil değilim.

Son olarak kurnaz falan demişsinde ne kurnazlığımı gördün acaba bencil arkadaşım şuraya ISPATLAYIP yazarsan veya fotoğraf atarsan saygı duyup cevaplarım yok sataşmak için yazdım diyorsan da seni diğer adaşıma bile takmayacağım :angel: