Sınırsız dosya depolamada haftalık hesaplama!



Daha önce; sınırsız dosya depolama fırsatına ayda bir kez sahiptiniz.
Bunu başarmak için 2 koşulu yerine getirmek zorundaydınız: Kazançlarınız ile dosya depolama maliyeti arasında pozitif bir fark olması ve ayda 25 $'dan daha fazla kazanmak.
Aylık hesaplama nedeniyle bazı ortaklarımız sınırsız dosya depolama alanı için çok fazla beklemek zorunda kalıyordu.
Bu yüzden iş ortaklarımızın isteklerine kayıtsız kalmamak için sınırsız dosya depolama hesaplamasını haftalık yapmaya karar verdik - Haftada bir (pazartesi günleri).
Sınırsız dosya depolama alanı elde etmek için son 30 günde 25 $'dan fazla para kazanmanız gerekir ve kazançlarınız ile dosya depolama maliyetiniz arasında pozitif bir fark var olmalıdır.
Bu koşullara göre sınırsız dosya depolama alanı elde edersiniz.
Hizmetimizi çoğunlukla dosya kopyalarını oluşturmak için veya sadece dosyalarını kaydetmek için ve bağlantılarımızı paylaşarak nispeten daha az kazanan iş ortakları için, standart dosya depolamayı azaltıyoruz.
Kayıt tarihinizin üzerinden 2 ay geçtiyse ve dosya deponuzun maliyeti kazancınızın 2 katıysa dosya deponuzda 2 kat azalır.

Artık, dosya depolama koşulları şu şekildedir:
• Yetkili kullanıcılar için dosya depolama maliyeti, son indirme tarihinden itibaren 30 gündür;
• Premium kullanıcılar için son indirme tarihinden itibaren 60 gündür;
• Son 30 gün içinde 25 $ 'dan fazla kazanç elde eden ve kazançları ile dosya depolama maliyeti arasında pozitif bir farklılık gösteren kullanıcılar için sınırsız depolama ömrü sunuyoruz;
• Kârlı olmayan kullanıcılar için (kayıt tarihinden 2 aydan fazla geçen itibaren), dosya depolama maliyeti, kazançlarından 2 kat fazla depolama olanlar için, depolama ömrünü 2 kat azalttık.
* Dosyaların kopyalarını saymıyoruz (fiziksel ve sanal)
** Dosya depolama maliyetini ayda 1 Gb başına 0.016 $ olarak hesaplıyoruz