[SIZE="3"]

Merhabalar uzun zamandır çeşitli kısaltma sitelerinden az çok para kazanan bir arkadaşınız olarak. 2019'a damgasını vuracağına inandığım, en çok kazandıran link kısaltma sitesini tanıtmak istiyorum. Son altı aydır link kısaltarak para kazanma olayına yoğunlaştığım için yerli yabancı çoğu link kısaltma sitelerini deneyimlemiş birisi olarak bu işin en iyisini sizlere tanıtmak istiyorum. Son üç aydır linklerimi kısalttığım firma "">tr.link firmasıdır. Şu ana kadar firmadan 2460 tl ödeme almışım halihazırda bekleyen 129 lira bakiyem var 500 tl ve üzeri ödeme talebinde bulunduğunuzda %5 bonusu ek olarak kazandığınız paraya ekliyor. Referansımla üyen olan arkadaşlara her türlü destek ve yardımı sağlarım konunun altına üye oldukları nickleri yazıp pm atmaları yeterli. [/SIZE]

[CENTER]ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN



"">Tr.link firmasının beğendiğim özellikleri ;



+En çok parayı ben burdan kazanıyorum. Piyasanın üstünde bir ödemeleri var şuan için 1000 tıklamaya 16-20 lira civarında veriyorlar.

+Farklı domain alternatifi çok. Facebook vb. sosyal medyalarda bazı linkler yasağa takılabiliyor. Bu yüzden ona yakın alternatif domainleri var ve çok kullanışlı. Bu kadar domain olması bende uzun süre sektörde kalacaklarının sinyalini verdi.

+Link kısaltma servisi olarak kendilerini geliştirmeyi meyilli bir firma.

+Ödeme alternatifi çok fazla aşağıdaki listeden bakabilirsiniz.





[COLOR="SeaGreen"]Tr.link Ödeme Kanıtları
[/COLOR]




[/CENTER]

refsiz link : tr.link