takalar112 adlı üyeden alıntı

Mask isterseniz bunu inceleyip çözüm sunabilirim.


Öğrenci olduğum için maddi açıdan biraz sıkışık durumdayım, ücretli bir çözüm sunmayı düşünüyorsanız maalesef.

byhalo adlı üyeden alıntı

Öncelikle kendin googlede ne tarz aramalar yapıyorsun onlara dikkat et ve not al. Daha sonra adwords ile kelime analizi yapıp aradigin içerikleri değerlendir. Google da o kelimede ki ilk üç sitenin makalelerini oku ve kendi değerlendirmelerini ve tecrubeni katarak bu konular hakkında makaleler yaz mutlaka ilk 3 teki sitelerden uzun ve görsel sayısı çok olsun. Kendi bloğumu bu şekilde günde 2 3 k hite taşımıştım. Yapman gereken etkileyici yazıp anahtar kelimeyi 5 kereden fazla kullanmamak. Bir yazım anahtar kelimeyi 1 kere kullanmama rağmen ilk sıraya oturmuştu. Günlük araması 300 o kelimenin. Günde net 300 hit.Bu yöntem Yazmak için yazmak yerine hedef kelimene kitlenmene ve yazdığında karşılığını alacağına emin olarak yazmanı sağlar.
1. Adwords
2.ilk 3 analizi
3. akıcı yazmak
4. Anahtar kelime bol bol geçsin mantığını atmak
5. Her zaman ilk 3 sıradan fazla görsel

Bunlara dikkat ederek yazdığım her yazı en az günde 50 hit. Zorlu bir süreç bunlari yaptığım sürede 3 makale yazardım. Ancak hitim yakaladığım hitin çeyreği olamazdı.nacizane tavsiyelerim bunlar dostum yolun açık olsun.


Adwords, keywordtool, kwfinder gibi uygulamaları sürekli kullanıyorum. Anahtar kelimeyi fazla kullanmamaya dikkat ediyorum. İlk sıradaki yazıları inceliyorum. Sanırım ben hatayı makale başlıklarında yapıyorum. Başka bir açıklaması yok bunun.