Herkese merhaba. İnstagram hesabı üzerinden kendi üretimim dekorasyon ürünleri satışı yapmayı düşünüyorum. Sektör: Ferforje dekoratif ürünler

Benim fikrim 2k-10k arasında organik takipçisi olan kendi sektörüme yakın bir sayfa satın almak. Örneğin; ev dekorasyonu sayfası olabilir. Daha sonra bu sayfanın adını değiştirip yavaş yavaş kullanıcıları kaçırmadan kendi ürünlerimi paylaşmak niyetindeyim. Ticari amaçla kullanacağım için organik olması çok önemli diye düşünüyorum. Daha sonra sektörümle alakalı sayfalara da reklam verip büyütmeyi düşünüyorum.

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim:

1. Sayfa adı ve hesap adı(www.instagram.com/hesapadi) degiştirmek icin herhangi bir sınır var mı. Facebookta belirli bir beğeniden sonra değişim yapamıyorduk mesela.

2. Bu işin ticaretini yapan kişiler sürekli 'ilk mail mevcut mu?' tarzında soruları soruyorlar. Bunun anlamı ve önemi nedir?

3.Aranızda böyle bir işlem yapan var mı? Faydaları ve akla gelmeyen zararları neler olabilir?


İnstagram konusunda gerçekten çok acemiyim. Belki google da bunların cevabı vardır ama hem bulamadım hem de bu forumdaki profesyonellerin fikirlerine daha çok değer veriyorum.

Aklıma gelmeyen başka detaylar ve uyarılarınız var ise lütfen belirtiniz.Belki de fikrim baştan yanlıştır. Önerilere açığım. Şimdiden herkese teşekkür ederim.