Didimedya Ne güzel yazmışsınız, helal olsun.

Ben daima tecrübelerimi aktararak danışmanlık ediyorum insanlara.

Mesela diyorum ki Adwords kullanmayın; Opencart zaten hızlı index alıyor az sabredin. Site açılır açılmaz Adwords reklam kullanmak büyük hatadır. Önce 3 ay gibi bir süre beklemeli, bu arada sitenizi sürekli düzenlemeli ve geliştirmelisiniz. Eğer bunu yapmayacaksanız zaten e-ticaret işine girmeyin. Ticaret her zaman sabır ister. Bugün site açtım, hemen para gelecek diye bir dünya yok maalesef. Bırakalım bu hayalleri.

Mesela diyorum ki kiralık yazılım kullanmayın. Sadece kiracı olursunuz, boş yere para ödersiniz, seo namına hiç bir gelişme yaşanmaz ve reklam bağımlısı olduğunuz gibi site sizin değildir nihayetinde.

Şimdi burada benim menfaatime bir yazı mı var merak ediyorum? Komisyon falan mı alıyorum? Doğruları okumak neden bu kadar zor anlaşılıyor?

Ha, diyeceksiniz ki Opencart hizmeti veriyorsun o yüzden böyle övüyorsun.

Woocommerce hizmeti de veriyorum ama çok ürün satışında tavsiye etmiyorum. Sadece az ürün satışı olacak ise problem olmayacaktır düşüncesi ile hizmet veriyorum. Hatta daha yakın bir zamanda bir üye woocommerce hizmeti istedi, vergi mükellefi olmadığını beyan edince hizmet vermedim kendisine.

Magento hizmeti de veriyorum. Ama maliyetleri yüksek.

Şimdi neden Opencart gibi işinizi yıllarca görecek bir yazılım varken üstelik emin olduğum bir yazılım! Neden başka tavsiyede bulunayım ki?

Herkese iyi forumlar, bol kazançlar dilerim.

Not: E-ticaret hakkında açılan onlarca konu var. Üyelerden ricam bu tarz konular açmadan önce lütfen forumda araştırın. Gereksiz tartışma diyaloglarına girmekten yoruluyor insan. Mesela biri yazmış '' küçük işmiş, benim önerim size fazla gelir'' diye. Saçma sapan bir yorum. Bir tane yararlı bir paylaşım yaptığını görmedim malaesef. Yahu size ne milletin bütçesinden, parasından alemburda Ben küçük adamım. Sen büyük adamsın vesselam.