alemburda adlı üyeden alıntı

Wordpress eklenti sistemi çok iyi hiçbirşey yapmıyorsunuz tıklıyorsunuz herşeyi kendi hallediyor.
Opencart 3.0'da api istiyordu dedim herhalde nihayet birşeyler otomatik olacak yok hala aynı hafif ancak birçok işi kendiniz elle müdahale etmeniz gerekiyor.
Wordpress'inde kötü yanı opencart göre çok fazla sistem kaynakları harcaması heleki büyük bir site olma hayaliniz cpu başınıza bela olabilir.


Kesinlikle hocam, wordpress'e alışınca diğer script birde ilkel gelmeye başlıyor galiba :D

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Opencart iyi düzenleyebilirseniz, gerekli ayarları yaparsanız bir tema ile 10 yıl kadar idare edebilirsiniz. Elbette sıkıntılı tarafları çok fazladır. Özellşkle açık kaynak temalarda, her yazılımda olduğu gibi sıkıntılar çıkmaktadır. Ama doğru yerden alınmış bir tema, doğru kurulum yapılırsa dediğim gibi 10 yıl kadar kullanılabilir.
Herkesin elbette tercihleri, bakış açıları, kriterleri, talepleri ve diğer ihtiyaçları belirleyen etkenler onlatın tercih edilebilirliğinin sebebidir. Mesela ben, asp kodların dan hiç anlamadığım için Html e yöneldim. E ticaret için ise woocommerce hiç kullanamadım. Önemsiz de olsa Hep bir sorun çıktı, gerek woocommerce tema tercihi, gerek ana tema tercihi. Netice de tercihler herkese göre farklı.
😊

Hocam haklısınız fakat beni o kadar çok uğraştırdı ki az kaldı bilgisayarı parçalıyordum. :D