Merhabalar Arkadaşlar;
Öncelikle Konuyu Okuyan Herkese Teşekkür Ederim. 9 Yıldır Web Sitesi Seo, Organik Trafik, Sosyal Medya, Takipçi, Beğeni vs Dijital İşler Yapmaktayım. Google Business'te Yeni Yer Kaydı Yaptım.

Şimdide Hem Kendimi, İşimi Nasıl Yaptığımı vs Sizlere Tanıtmak İçin Böyle Bir Kampanyaya Başvurdum. Aşağıdaki Linke 5 Yıldız Vererek ve Yorum Yaparak Konunun Altına Resim Atan Tüm Dostlarıma Hediye Olarak Hangisini Seçerseniz Hediye Göndereceğim.

1- Google'de Organik 50 Trafik ( İster Mobil, İster Tablet, İster Sosyal Medya Yönlendirmesi veya Sizin Vereceğiniz 3 Anahtar Kelime İle ) Favorimdir Deneyin Derim :)
2- İnstagram'da 3 Fotoğrafınıza 1000 Beğeniden Toplamda 3000 Türk Beğeni
3- İnstagram'da 1 Videonuza Toplamda 3000 İzlenim
4- www.bitolga.com Blogumda Sizin Sitenizi Tanıtan Anlatan Kısa Bir Yazı

Yorum Yapılacak Link : https://goo.gl/maps/pWWrEjSh2Rk

Şimdiden Herkese Teşekkür Ediyorum. Hayırlı Günler Dilerim

Arkadaşlar Öncelikle Geçikmeli Gönderdiğim İçin Herkezden Özür Dilerim. Ancak Şuan 20 ocak Saat Gece Yarısı 05:00 Bu Saate Kadar Olan Tüm PM leri Cevapladım ve İşleme Aldım. Gelmeyen Varsa Lütfen Bildirsin. Tekrardan Geçiktiğim İçin Özür Dilerim Haftaya Nikahım Var Onun Koşturmacasında Biraz Geçiktim. Anlayışınız İçin Tşk Ederim. Yarın Gelen Yorumlardan Sonra Hediye Dağıtmaya Devam Edeceğim. Hayırlı Geceler Dİlerim