Kolay gelsin herkese az önce mailime girdiğimde. Spam klasorunde bir mail vardı. Açayım dedim ve. Mail adresimin @gmail.com olmayan kısmı yazıyor ve eskiden kullandıgım sifrem yazıyor. Yani su anda kullanmıyorum ben o sifreyi hiçbir yerde.

Mesaj içeriğinde Anlayacagınız üzere illegal sitelerden adult felan. Siz işlem yaparken alt ekranda bilgileri aldım diye bir mesaj var, beni düşündüren ise şu kısım aynı konuyu 1 hafta önce baska bir arkadas acmıstı ve ben yaklaşık 1 yıldır bilgisayar kullanmıyorum. Ve telefonu alalı yeni oldu ondan önce boşta duruyordu mail.Adam 889 usd istiyorum diyip BTC heaabı atmış bana ve eger yapmazsan. Rehberine video atarım tarzında tehdit vari mesajlar atmış yasaya başvurma 12 kişiye gönderirim felan saçmalamış ve En ömelisi şu oluyor herhalde dikkatımı cekti ceviri için kopyalarken farkettim .

--->Örnek veriyorum<----
Paragrafların arasında. Boşluk bırakmış adam bi 5-10 satır arası her paragrafta kopyalarken o kısım koyu rengi aldığı için orada. Mail(@kısmından önceki) ve eski şifrem sürekli tekrar ediyor ve aralarında değişik harfler felan var.

Acaba hiç tınlamasam sıkıntı çıkarır mı merak ettim. Bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen.