Bu konu hakkındaki son sözüm şu şekilde. Türkiyedeki reklamverenleri ilgilendiren bir durum yok. Tıklanan reklamlar yurtdışı kaynaklı. Benim açıksası günlük 20 bin görüntülenmesi olan bir sitemde yok. Yani 0.20 kuruş ile uğraşamam. Daha önceden ufak deneme yanılma yöntemlerim var. Bazı püf noktalar öğrendim. Banlanırmıyım bilemem ama banlanma korkusuylada 0.20 kuruş ile uğraşamam. Hepinize iyi geceler.
Ne yani? Başka ülkeden bir reklam verenin hakkını yediğiniz zaman kul hakkı olmuyor mu?(dinsel açıdan bahsetmiyorum, insani açıdan bahsediyorum) E iyiymiş.
Genelde cookies kasıp tık yaparlar, yada normal bir şekilde. Returning visitor, similiar clicks, analiz tutarsızlığı gibi sebeplerden ban kaçınılmaz olacaktır. Gerçekten bazı insanların rakip banlattirmak için uyguladığı yöntemleri para kazanma ümidiyle uygulamanız saçma. Bu işten bu şekilde para kazanmak mümkün mü? Evet mümkün. Ama bu şekilde asla. O tık yapanlar aynı çerezlerle kaç tane daha siteye tıkladı. Sürekli tık için kullanılan bir cookies var burda. Hemde 12 tane. Birkaç tane olsa belki yirtardınız. Bu şekilde para Kazanmak için ince eleyip sık dokumak lazım, kendi başına yapman lazım.
Bunları seni vazgeçirmek için yazmıyorum. Ban yiyeceğini, 3 5 kuruş için ekmek kapısından olacağın için yazıyorum.