WMSupport adlı üyeden alıntı

RADEMON Alkol vergileriyle imamlara makam arabası atanan bir ülkede faizciler mi cehennemlik sadece :D 70 lirayı 1 lira için bankada bekletme hata yapıyorsun vizyon sahibi ol :D


Kardeşim bak vizyon sahibi ol diyosun eyvallah ama bilip bilmeden önyargılı davranmayı bir bırakın. O 1 lira dediğin benim geçim masrafımı büyük ölçüde karşılıyor. Öyle ki sadece yiyeceğe, giyeceğe ve gezmeye kendi cebimden para veriyorum. O 1 lira dediğin miktarı taş atıp kolumu yorarak kazanmıyorum. Paramı bankama kullandırttığım için kazanıyorum ve hiç yorulmuyorum.

Aynı zamanda çalışıyorum, bir yandan da yorularak para kazanıyorum. Vizyon sahibi olmasaydım bu parayı belli bir süreye kadar saklarken aynı zamanda bu paranın "varlığından" kazanç beklemezdim. Bekletiyorum bu parayı yurtdışı eğitimim için. Bankada boş boş duracağına bana para kazandırsın diye vadeli hesaptan vadeli hesaba atıyorum. Asıl vizyon sahibi olmak budur. Kazandığımdan neden daha fazla kazanmayayim? Kimsenin hakkına girmiyorum, kimsenin malını çalmıyorum, kimseye zarar vermiyorum. Kimseye tecavüz etmiyorum, kimsenin namusuna bakmıyorum, kimseye yalancı şahitlik yapmıyorum kimseye zalimlik yapmıyorum, yalan söylemiyorum ne bileyim sözde müslümanlıkta yapılmaması gereken ne varsa yapmıyorum buna rağmen bu yaptığım haramsa ne diyeyim şimdi biraz içten küfür edeceğim o da günah :)