Bir kaç sene öncesine kadar yatırım üstüne yatırım alan Türkiyede alexa ilk 5 e giren e neredeyse herkesin girdiği onedio artık eskisi gibi değil öyleki 1 sene öncesine kadar 5. Sırada olan onedio gün geçtikçe geriliyor şuan 44. Sıraya kadar gerilmiş durumda
Bunda yaptıkları kullanıcı sınırlamasının etkisi oldukça fazla görünüyor site daha önce herkes üye olup içerik paylaşımı yapabiliyordu ancak buna kısıtlama getirmişti gerilemede bunun etkisi olabileceği gibi dahada düşecek gibi bir izlenim veriyor.

Öte yandan henüz yeni yeni piyasaya çıkmasına rağmen yaptıkları içeriklere yaptıkları çalışmalarla neredeyse her kelimede ilk sayfaya çıkma başarısı göstermiş durumda
Şuan alexa 24. Sıraya kadar yükselmiş olan neoldu.com dahada yükselecek gibi görünüyor
Onedio ya kıyasla daha profesyonel daha kaliteli içerikler hazırlayan neoldu.com bu konuma sosyal medyanın desteğini fazla almadan gelmiş durumda zira onedio neredeyse bütün içerikleri sosyal medya tarafından oluşturup yayınlanıyordu.

Onedio.com un biran önce toparlanıp kaliteli içerikler üretmesi lazım aksi halde internet çöplüğünde kendine yer bulacaktır.

neoldu.com Şuan ki vizyonları dışına çıkmazlarsa böyle kaliteli içerikler hazırlamaya devam ederse Türkiyede ki internet ağının yeni prensi olabilecektir.