Fhundur adlı üyeden alıntı

Yabancı dil hakimiyetim var. Bu konuda bir sıkıntı yok.
E ticaret sitesinde masraf etmemiz gereken, en önemli hususlar nelerdir. Paranın parayı çektiğinin farkındayım. Sorun yok bu kısımda.

Benim kafamda ki en büyük sorun, e-ticaret siteleri için seo kısmı olmuştur.

Yoksa teması, modülü, ayarları bunları yapabilirim bir şekilde.

Bu arada, her e-ticaret konusunda yazdıklarınızı dikkatli bir şekilde okumaya çalısıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim


Masraf etmek derken; ücretsiz tema arayışı, kullanılacak olan eklentilerin illa ücretsiz olması gibi uzar gider. Siz zaten masraftan kaçınmadığınızı söylemişsiniz. Dolayısı ile bu lafım size değil :)

Açıkçası normal bir blog sitesine para harcamayı göze alan insanların e-ticaret sitesi için her şeyi bedavaya getirme arayışından dolayı bunaldım bu yüzden sitem ediyorum çoğu zaman.

Opencart zaten seo dostu olarak bilinir. Bunun ilk nedeni hızlı index almasıdır. Ama index almadan önce mutlaka url yapısının seo uyumlu olmasına dikkat etmek gerekiyor.

Opencart için ekstra bir seo modülü tavsiye ediyorum. Complete Seo özellikle çoklu dil kullanımında gerçekten faydalı bir modüldür. Demo inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Fiyat pahalı gibi gelebilir ancak çok faydasını görürsünüz. Adwords reklama para vermek yerine bu modül ile biraz sabırlı olursanız ilk sayfalarda yer alırsınız.

Başarılar dilerim.