saglikli adlı üyeden alıntı

çok dikkat et kendine 1 kişi ile çalışma firmalara yaptır ama iyi araştır dolandırırlar seni.
1. işi bilmiyorsun
2: paran var
3: daha ne olsun.


GrafAdem adlı üyeden alıntı

Hiç o kadar kredi çekip kendini harcama kardeşim. Bu sektörde o dediğin paralar "yüklü" miktar sayılmıyor. Tabii ki , bunu senin şu an kafanda kurduğun kazanç elde etme algoritmasına göre söylüyorum.
Ben sana kısaca bir fikir vereyim. Kendine 5 ayrı dalda 5 site aç. Ya da buradaki arkadaşlardan destek alarak açtır. Örneğin , Hibe ve Kredi , Arkadaşlık Sitesi , Video sitesi vs. gibi. Daha sonra bu sitelere hergün güncel olarak SEO kurallarına uygun olarak içerik girmeye başla. Elindeki paranı da Sadece " BACKLİNK " için değerlendir. Eğer ciddi paralar kazanmak istiyorsan yapacağın bir kaç işlem var zaten.
1: Kullandığın Datacenter hızlı olsun.
2 : Siten kelimenin tam anlamı ile SEO uyumlu ve Responsive olsun.
3 : Siteler küçük bir çocuk gibidir.Hergün mamasını vermek , ağladığı zaman Web Search gibi paneller üzerinden girip pış pış yapmak gerekir.
4 : Forumu Sürekli Takip Et.
5 : AMP kullan. Kaliteli içerik gir ve TBM oranları yüksel olan Adsense reklamları için kategorilerini güzel araştır.
Bu dediklerimi eğer gerçekleştirecek kadar azmin ve zamanın varsa , 20 bin lira gibi bir para ile alacağın kaliteli Backlink ve Teknik destek sayesinde zaten büyür gidersin. Siten sana o krediyi ödemek için üretime başlar.Yani Tabiri caiz ise " Ne kadar Ekmek , O kadar Köfte "
Şimdiden Hakkında Hayırlısı Olsun .


Anladim cok guzel soyledinizwww.hitechtr.com boyle bir sitem var tema satin alsam blogger alt yapisi var zaten backlink calismasini buna yapsam yanliz seo uyunlu makale ve konu yazmayi bilmiorum bunu nasik cozebilirim ?