Herkese merhaba,
2 yıldır telifsiz müzik-klip eklediğim youtube kanalım dün kapatıldı. Kanalda 2 gün önce baktığımda hiç telif hakkı ihtarı yoktu.
Ancak Kanalı ilk açtığım zamanlarda yüklediğim 3 4 videonun bazı bölümlerindeki müzikler nedeniyle yüklediğim an engellenmişti. Daha sonra bu videolarla ilgilenmedim. Ancak yaklaşık 15 gün önce youtube'nin bir düzenleyicisi olan telifli müzikleri çıkarma aracıyla o videoları düzenledim. Şarkıların silinmesi için kullandım. Videolar işlendikten sonra tekrar yayınlanmış ama müzikler kaldırılmamıştı. Bu nedenle o 3 4 videoya telif geldi ve kanalım feshedildi. Youtube'a itiraz etmem rağmen otomatik olarak ;
Sayın Kullanıcımız,

Kanalınız telif hakkı ihlali nedeniyle kaldırılmışsa itirazınızı işleme almamız maalesef mümkün değildir. Lütfen daha fazla bilgi için YouTube Telif Hakkı Merkezi'ni ziyaret edin: http://www.youtube.com/yt/copyright/.

cevabını aldım. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Yaklaşık 10 bin abone vardı. Tüm videolardan telifleri kaldırıp başvurmayı düşündüğüm için gelir olayına başvurmamıştım bile.
Bu konuda ne yapmam gerekiyor bilgisi/önerisi olan var mı?